Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divná sms

Od: hanz odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer, před malou chvílí mi přišla SMS z čísla 800775566 že prý něco dlužím, s touto firmou jsem v životě nic neměl a nevím co se děje, žádné dluhy rozhodně nemám, sms přišla na simku zakoupenou v obchodě, zde posílám SMS: Dobry den, neprodlene nas, prosim, kontaktujte na +420800775566 nebo na registr.dluzniku@logicall.cz. S pozdravem LogiCallDíval jsem se na hodnocení a někdo říká že to je podvod a někdo že ne ;(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Když toto číslo zadáte např. na seznamu, tak vám mnohokrát vyjde, že je omezující, neznámé,nebezpečné, já bych osobně vymazala , pokud by mě to mělo nějak moc znervozňovat, zeptala bych se na policii, telefonicky, řeknou vám zřejmě to samé, ale budou o tom vědět.

hodnocení

0x
Podvod, volají a posílají SMS i dětem.
vyhledatcislo.cz/...

racio
hodnocení

0x

Vymazat, nereagovat. Copak se jakékoliv právní/smluvní záležitosti řeší s neznámou protistranou prostřednictvím SMS?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]