Dobrý den všem. Sny se mi moc nezdají, ale na dnešní den jsem měla jeden ( dle mého zajímavý, alespoň jsem z něj měla takový pocit ). Pamatuji si, že jsem byla s přítelem u nějakého domu. Hledala jsem svého šéfa. Z domu se nejdříve ukázala nějaká žena, pak muž. Ani jednoho jsem neznala. Dál vím, že jsem vzala mobil a dle fotografie ( na které byl i šéf ) si nebyla jistá, zda jsem na tom správném místě. Nakonec jsem usoudila, že ano; dům byl jen po rekonstrukci. Nadřízený se nakonec objevil, potom co jsem tomu neznámému muži řekla, že ho hledám. Řekl mi, kdy věc bude opravena. Chtěla jsem po něm spravit oblečení ( , ani jeden nejsme švadlenka ). Jenomže jsem zjistila, že jsem ho někde nechala. Dal si pamatuji, že jsem vytáhla nějakou tubu s příjmením kolegy. A pak už jen to, že se šéfem jsme v objetí, najednou mě na sobě beránkovy bílý kabát a mě to je strašné příjemné. Drží mě v objetí a já rukama za jeho levou ruku. Kdyby někdo uměl vyložit sen.
" Tajemství, na které se král ptá, nemohou králi sdělit ani mudrci ani zaklínači ani věštci ani planetáři. Ale je Bůh v nebesích, který odhaluje tajemství. On dal králi Nebúkadnesarovi poznat, co se stane v posledních dnech. Toto je sen, totiž vidění, která ti prošla hlavou na tvém lůžku:
Výklad svého snu hledáš na špatném místě! "...je Bůh v nebesích, který odhaluje tajemství ..."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.