Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kupujete Pickwick čaje? Nekvalitní jsou !

Od: ariena® odpovědí: 12 změna:

Je zima, nakoupila jsem si různé čaje. Dnes došlo na Pickwick - mango a pomeranč. To ale není čaj, to je teplá voda.:(

Tak kouknu na návod a píší: na 500ml dejte 4 sáčky . Však bývalo zvykem jeden sáček na čtvrtlitráček. Složení čaje: jablečná drť 63%, pomerančové oplodí 2% , mango 1%.
NECHCI jablko a hlavně jablko, to bych si zalila horkou vodou křížaly, třeba.
Přijde mi to pěkný podvod. *sok*
Vy jste spokojení s kvalitou čajů Pickwick? Bývala to značka kvality...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Pickwick už léta není značka kvality.

Ale jinak nevím, ovocné čaje nepiju. Piju klasické černé, zelené i žluté, často anglické (AHMAD TEA, ENGLISH BREAKFAST...). Zásadně bez příchuti. Většinou mi stačí 1 sáček na 1/2 litru, louhuju 4 až 5 minut

moravskypatriot
hodnocení

3x

Čaje v pytlíkách nekupuj, kup si sítko a sušené ovoce nebo bylinky (třeba v koření mojaránka, zázvor, ...).

hodnocení

2x

Ja leta nakupiji caje na Mixtee. Obrovsky vyber, original baleni na Cejlonu a kvalita. Porcovane i sypane. Pickwick je humus a skoda penez.

Kupujete Pickwick čaje? Nekvalitní jsou !

hodnocení

2x

Zhruba před 15 lety, když byla vnoučata ještě malá a jezdila k nám, měla velice ráda Pickwick ovocný hruškový. Mně taky moc chutnal, úžasná vůně i chuť. V akci stála tehdy krabička 29 Kč. Jiný děti nechtěly. Kupovala jsem ho nejčastěji v Bille.

Vyzkoušela jsem i jiné od tohoto výrobce, ale žádný mě nijak neoslovil. Navíc ten hruškový z obchodů zmizel. Takže Pickwick už nekupuju, nejraději mám černý, do něj podle chuti citrón. Jaga.

fram
hodnocení

0x

Černé sypané čaje u mne nakonec zvítězily: V prodejně zaměřené na středomoří, třeba na Evropské u KulaŤáku

najportal.sk/...

chezamis.cz/...

zbozi.cz/...

V takovéto konzistenci, do sítka: rajdelikates.cz/...

nebo Ahmad: kupsito.sk/...

hodnocení

0x

Pickwick jsem nikdy nekupoval a na jedné návštěvě, kde mi to dali, tak to smrdělo jak vulkanizace pneumatik (lesní směs).

Fuj.

Kupuju Teekanee malinu a pomeranč. Jak vychladne, tak je to jak limonádka :)

hodnocení

Kupuju sypané čaje, ale tentokrát mě zlákalo to mango v názvu.

Mělo by být na obalu foto 63 jablek, jeden kousek kůry z pomeranče a minikousíček manga. Jnže pak by krabičku nikdo nekoupil.

Jasně, v tom máte pravdu. Ovšem nechtějte vědět, co by muselo být vyfocený třeba na párkách *smich*

kveta1
hodnocení

0x

Tyto čaje v akci za pár haléřů nejsou dobrá volba.

hodnocení

0x

Pokud máte chcete čaj na zimu s mangem, zkuste tenhle. Ve většině výrobcích s exotickým ovocem, je toho mini procento a většinu tvoří něco běžného (jablka).

hodnocení

0x

celý život, a to je už dost dlouho, piju jen černý čaj pigi

caj
hodnocení

0x
Čaj je z čajovníku.
Rozdrceně šlupky z jablek přece nejsou čaj!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]