Nejste přihlášen/a.
Tak uz vite proc si ty vase placky mate vypinat?
Kamo, pletes si tu prodejce reklamy se statem To jsou ruzne veci. Jakym zpusobem jsou vyuzitelne i zneuzitelne. K tem informacem se totiz lze dostat snadneji
A kdo ze objevil ameriku? Vyslo to vcera. Takze dobre vedet.
Samozrejme lokalizacni zakon znam, funguje roky. Kazdy vas pozadavek je zalogovan a firma ze Sumperka na tom dobre dojila statni rozpocet
Nejhorsi jsou mlade dyl..., ktere pravi: ja nic spatneho nedelam tak je mi to jedno. To je totiz nejrychlejsi cesta ke zotroceni spolecnosti
A k těm prodejcům reklamy. Víte odkud pochází TikTok? Tak tam vážně nejde jenom o prodej reklamy.. Nějaký pohyb osob v rámci ČR je proti tomu hodně slabý šálek kávy. To k tomu "správnému" vidění světa. Ale to Vám TikTok a Čína dobrovolně neřekne (na rozdíl od MvČR).
Samozřejmě že víme k čemu slouží a odkud pochází ti k tok, ty to nevíš, ti tam neschvaluješ podmínky? Já v telefonu nic takového nemám a nikdo z mých okolí.
Ti k tok je houba, nasává informace, které bude moci použít klidně za 20 let Převážně hlu.... používají tuto dopaminovou raketu a pak tvůrci je krmící.
Ps : se moc neví ale Čína má na svém území jinou verzi aplikace.
Slyšel jsem o tom, že v USA byla kauza ohledně chytrých elektroměrů (těch, co budou v celé EU povinné od roku 28), že tammní energetická společnost prodala firmě na prací prášky data o tom, jestli perou na 40 nebo na 60 a podle toho se jim ukazovala příslušná reklama na prací prášek.
Já do té doby jsem viděl několik prací, které ukazovaly princip detekce a odlišení např. žehličky od ledničky a podobně (většinou max 5 spotřebičů, které se snadno poznají podle charakteru odběru). Tady šlo ne o poznání pračky, ale o poznání přímo pracího programu (no i když on ohřev vody je docela významnou položkou v odběru pračky, tak to zase nezní tak nemožně). Zřejmě s vhodně nacvičenou umělou inteligencí to lze.
A sčítání lidu (mimo dalších věcí) jste se zúčastnil (já třeba ne)? Však ten stát má o nás úplně vše a dáváte mu to dobrovolně.
A ano, i můj telefon umožňuje vypnout a dokonce ani nejsem povinen ho všude nosit..
Vzpomínám si, jakou to vyvolalo diskuzi, když se o tom asi před 15 lety mluvilo v metru. Ono to bylo tak, že se nějaký výzkumhý tým tím chlubil i v televizi. Tehdy to nakonec prostřednictvím mluvčí (to byla ještě ta, co mluvila jak gramofon nebo robot, teď už nají jinou a možná už další jinou) popřeli (přestože předtím se tím chlubili) a přiznali jen, že hlídá psy bez vodítka a košíku (asi ne moc účinně, protože vidět psa vybaveného vodítkem a košíkem je velká vzácnost) a odložená zavazadla (přičemž ukazovali pyrotechnickou zásahovku, jak likviduje další zapomenutou svačinu). Možná by to ještě chtělo hlídat bezďáky, a to se asi děje, protože několikrá jsem viděl, že než se bezďák uvelebí v metru na lavičce, jsou na místě policajti (ale na to neni potřeba žádný expertní systém, na to stačí dozorčí stanice).
Jsme o 15 let dále, takže tipuju, že kromě metra, kde se to ladilo už to dneska bude klidně na všech kamerách, které provozuje město a policie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.