Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tak nam koupili na vnitru smirovaci system za 30 milionu pani Mullerova

Od: slidil odpovědí: 18 změna:

mvcr.cz/...

Tak uz vite proc si ty vase placky mate vypinat?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ha, panáček objevil Ameriku.

gg*
06.12.23 10:09
hodnocení

0x

bububu...

gg*

víte kolik informací o nás má Google, Meta, TikTok...? Násobně víc.

mama*
hodnocení

Kamo, pletes si tu prodejce reklamy se statem :) To jsou ruzne veci. Jakym zpusobem jsou vyuzitelne i zneuzitelne. K tem informacem se totiz lze dostat snadneji :)

A kdo ze objevil ameriku? Vyslo to vcera. Takze dobre vedet.

Samozrejme lokalizacni zakon znam, funguje roky. Kazdy vas pozadavek je zalogovan a firma ze Sumperka na tom dobre dojila statni rozpocet :)

Nejhorsi jsou mlade dyl..., ktere pravi: ja nic spatneho nedelam tak je mi to jedno. To je totiz nejrychlejsi cesta ke zotroceni spolecnosti :)

gg*
Zotročení společnosti je co?
Povinnost platit daně? To už tady máme.
Povinnost dodržovat zákony daného státu? To už tady máme.
Povinnost zpovídat se Bohu/církvi pro věřící? To už tady máme.
Nechat se ovlivňovat dezinformacemi? Dezinformacím věří snad půlka populace... A to je na tom to nejhorší.. takže bububu...
Lidi.. používejte mozek a ověřujte si informace.. to je nejdůležitější.. Země vážně není placatá...
gg*

A k těm prodejcům reklamy. Víte odkud pochází TikTok? Tak tam vážně nejde jenom o prodej reklamy.. Nějaký pohyb osob v rámci ČR je proti tomu hodně slabý šálek kávy. To k tomu "správnému" vidění světa. Ale to Vám TikTok a Čína dobrovolně neřekne (na rozdíl od MvČR).

taktok
hodnocení

Samozřejmě že víme k čemu slouží a odkud pochází ti k tok, ty to nevíš, ti tam neschvaluješ podmínky? Já v telefonu nic takového nemám a nikdo z mých okolí.

Ti k tok je houba, nasává informace, které bude moci použít klidně za 20 let :) Převážně hlu.... používají tuto dopaminovou raketu a pak tvůrci je krmící.

Ps : se moc neví ale Čína má na svém území jinou verzi aplikace.

Žádné, reklamy mám zablokované žádný účet nemám a otravné skripty taky ne.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, citace z článku ve Vašem odkazu: "Údaje jsou anonymizované a neztotožnitelné s jakoukoli osobou." Myslím, že to je přesně ta informace, která Vám unikla, resp. které nevěříte. Zdravím!
doplněno 06.12.23 12:44: Jo, tím, že si zde měníte přezdívku, se stáváte nedohledatelným .
toktik
hodnocení

Věřím a co? Jde o to, že v nějaké fázi ty údaje jsou ještě na anonymizovaným, druhá věc je, jak se efektivně používají peníze, ale to jen slabý odvar proti vyplácení různých rent :)

jsem to dávám jen pro zajímavost. před koncem roku je potřeba utratit strukturální fondy

hodnocení

0x
Je zajímavé že tohleto, to dělá každá telefonní společnost.
Viz, kolik lidí bylo na demonstraci.
To vám nevadí tohle?
ml1

Slyšel jsem o tom, že v USA byla kauza ohledně chytrých elektroměrů (těch, co budou v celé EU povinné od roku 28), že tammní energetická společnost prodala firmě na prací prášky data o tom, jestli perou na 40 nebo na 60 a podle toho se jim ukazovala příslušná reklama na prací prášek.

Já do té doby jsem viděl několik prací, které ukazovaly princip detekce a odlišení např. žehličky od ledničky a podobně (většinou max 5 spotřebičů, které se snadno poznají podle charakteru odběru). Tady šlo ne o poznání pračky, ale o poznání přímo pracího programu (no i když on ohřev vody je docela významnou položkou v odběru pračky, tak to zase nezní tak nemožně). Zřejmě s vhodně nacvičenou umělou inteligencí to lze.

vili
hodnocení

0x
A představte si, že mně předevčírem tvrdil nějakej šílenec, když jsem se zmínil, že dárky jsem nakoupil online, že jestli jsem normální, že moje data poskytují obchody za 20 dolarů do dalších databází. Proto on všechny nákupy platí hotově. Jakoby neměla jeho adresu a kdoví co ještě celá státní správa, různé úřady, pojišťovny, sociální sítě, banky, česká televize, jeho zaměstnavatel, pokud teda pracuje, a nebo třeba kamarádi.
To by člověk nevěřil, jak někomu může tak hrabat v kebuli.

hodnocení

0x

A sčítání lidu (mimo dalších věcí) jste se zúčastnil (já třeba ne)? Však ten stát má o nás úplně vše a dáváte mu to dobrovolně.

A ano, i můj telefon umožňuje vypnout a dokonce ani nejsem povinen ho všude nosit..

ml1

Pokud si pamatuju, tak v posledním sčítání byla nejdůležitější otázka na topení. Nic jiného tam prakticky nebylo.

Teda jistě, jméno, bydliště, zaměstnání, ale tohle všechno stát přece už ví.

jaj*
hodnocení

0x
Doufám že tam někde mají evidenci jak dlouho jsem byla na záchodě

hodnocení

0x

Mě mnohem víc trápí systém na rozpoznávání obličejů. Který je již delší dobu nasazen policií o kterém nebylo správně informováno a opakovaně se o něm ze strany policie mlží

ml1

Vzpomínám si, jakou to vyvolalo diskuzi, když se o tom asi před 15 lety mluvilo v metru. Ono to bylo tak, že se nějaký výzkumhý tým tím chlubil i v televizi. Tehdy to nakonec prostřednictvím mluvčí (to byla ještě ta, co mluvila jak gramofon nebo robot, teď už nají jinou a možná už další jinou) popřeli (přestože předtím se tím chlubili) a přiznali jen, že hlídá psy bez vodítka a košíku (asi ne moc účinně, protože vidět psa vybaveného vodítkem a košíkem je velká vzácnost) a odložená zavazadla (přičemž ukazovali pyrotechnickou zásahovku, jak likviduje další zapomenutou svačinu). Možná by to ještě chtělo hlídat bezďáky, a to se asi děje, protože několikrá jsem viděl, že než se bezďák uvelebí v metru na lavičce, jsou na místě policajti (ale na to neni potřeba žádný expertní systém, na to stačí dozorčí stanice).

Jsme o 15 let dále, takže tipuju, že kromě metra, kde se to ladilo už to dneska bude klidně na všech kamerách, které provozuje město a policie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]