Nejste přihlášen/a.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
No nevím, než takový zdravotní problém řešit pomocí internetové poradny a následných babských rad - nebylo by přece jen nejlepší zajít si k doktorovi, nejlépe na kožní? Tam bych čekal nejlepší a nejkvalifikovanější pomoc s podobným problémem.
id
Máte pravdu. U nás nejbližší termin je za 2 měsíce. Tak já do té doby bych uvítala kdejakou babskou radu.
han
0x
ahoj, mela jsem stejnou vyrazku. Byla jsem nemocna a asi tyden na to se mi udelaly tyto flicky, ktere ze zacatku byly neskodne. Po chvili jich bylo vic a vic a zacaly i svedet. Doktor mi rekl ze to je virova nemoc, ale zcela neskodna. Predepsal mi ruzne masticky, chodils jssm na kontroly a po 3 mesicich mi pomalu vyrazka mizi. I tak bych pro jistotu na kozni zasla, tam ti reknou co a jak a hlavne ti nejak pomuzou. ![:) :)]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]