Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náplň práce prodavač pokladní Kaufland

Od: lenkas odpovědí: 6 změna:

Nepracuje někdo jako prodavač v Kauflandu? Co všechno musí člověk umět? V čem všem spočívá náplň práce za celou směnu? Je zodpovědnost za kasu velká? Těch zaměstnanců je tam tolik , že přesně nevím co ten jeden člověk za směnu všechno odvede. Ted nemyslím pultový prodej

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

No, viděl jsem i to, jak ředitelka kaufu jela s paleťákem doplňovat zboží, takže nespoléhejte na to, že při malém množství zákazníků budete sedět za kasou a kousat si nehty. Okamžitě vás pošlou doplňovat zboží anebo do výkupu flašek, i na ty pulty. Nudit se nebudete. Odpovědnost v kase? Alkohol, cigára mlaďochům, kontrolní nákupy. A ráno dostanete kasu, večer odevzdáte a musí to sedět. Chybí prachy, problém, doplatíte. Přebývaj prachy - to není problém, to je přímo průser. A nasazený úsměv číslo třináct, vždy a za všech okolností! A dělat ze sebe zvukový automat - "Všechno v pořádku?, Byl jste spokojen? Aplikaci máte? Bodíky zbíráte?" Možná jako brigáda fajn, slušně platí, ale jako hlavní práci bych to dělat nechtěl.

mll

Jo pravda, to taky spolužáci vyprávěli. A taky, to, co my považujeme za vtip, že když nejde načíst čárový kód, tak to asi bude zadarmo, to prý slyšeli za směnu snad milionkrát.

id
hodnocení

2x
V Kaufu děláte vše, i během směny se střídáte. Zvládne to každý komu se chce pracovat a ma alespoň zàkladní školu.

hodnocení

0x

Nebojte, oni Vás všechno naučí.

Kaufland a jiné západní značky nejsou zaměstnavatelé v pravém slova smyslu, je to ŽIVOT "KAUFLAND". Máte nové známé se kterými se budete poměřovat, vše ve Vašem životě bude řídit neviditelný BŮH s názvem KAUFLAND. Přestanete vidět okolní svět. To je to, co oni potřebují. Dostanou vás do změněných mozkových stavů, kde VY budete sučást systému KAUFLAND.

Stejně jako v sektě, až nebudete moct, tak vás odkopnou a váš život bez Kauflandu se ZHROUTÍ.

mll

Čili něco jako Baťostroj i když přiznávám tu knížku jsem nečetl

mll
hodnocení

0x

Co jsem slyšel ,tak dělají úplně všechno.

Za kasu je hmotná odpovědnost, to je normální. Co jsem slyšel od spolužáků, kteří se přiživovali brigádou v hypernově, tak v kase mívali kolem milionu (dneska se možná platí víc kartou, takže větší část budou jen lístečky), když o tom tak přemýšlím, neumim si představitm, jak se to do té kasy vejde (je to 1000 tisícovek nebo 500 dvoutisícovek, pětitisícovky se tak nepoužívají), možná počítali i to, co průběžně odevzdávali.

Je to teda spíš moje představa, ale pokud neni potřeba pokladny, tak pokladní rovnají zboží nebo dělají podobné práce a když se nahromadí lidi, tak se teprve otvírají další pokladny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]