Nejste přihlášen/a.
Nepracuje někdo jako prodavač v Kauflandu? Co všechno musí člověk umět? V čem všem spočívá náplň práce za celou směnu? Je zodpovědnost za kasu velká? Těch zaměstnanců je tam tolik , že přesně nevím co ten jeden člověk za směnu všechno odvede. Ted nemyslím pultový prodej
No, viděl jsem i to, jak ředitelka kaufu jela s paleťákem doplňovat zboží, takže nespoléhejte na to, že při malém množství zákazníků budete sedět za kasou a kousat si nehty. Okamžitě vás pošlou doplňovat zboží anebo do výkupu flašek, i na ty pulty. Nudit se nebudete. Odpovědnost v kase? Alkohol, cigára mlaďochům, kontrolní nákupy. A ráno dostanete kasu, večer odevzdáte a musí to sedět. Chybí prachy, problém, doplatíte. Přebývaj prachy - to není problém, to je přímo průser. A nasazený úsměv číslo třináct, vždy a za všech okolností! A dělat ze sebe zvukový automat - "Všechno v pořádku?, Byl jste spokojen? Aplikaci máte? Bodíky zbíráte?" Možná jako brigáda fajn, slušně platí, ale jako hlavní práci bych to dělat nechtěl.
Nebojte, oni Vás všechno naučí.
Kaufland a jiné západní značky nejsou zaměstnavatelé v pravém slova smyslu, je to ŽIVOT "KAUFLAND". Máte nové známé se kterými se budete poměřovat, vše ve Vašem životě bude řídit neviditelný BŮH s názvem KAUFLAND. Přestanete vidět okolní svět. To je to, co oni potřebují. Dostanou vás do změněných mozkových stavů, kde VY budete sučást systému KAUFLAND.
Stejně jako v sektě, až nebudete moct, tak vás odkopnou a váš život bez Kauflandu se ZHROUTÍ.
Co jsem slyšel ,tak dělají úplně všechno.
Za kasu je hmotná odpovědnost, to je normální. Co jsem slyšel od spolužáků, kteří se přiživovali brigádou v hypernově, tak v kase mívali kolem milionu (dneska se možná platí víc kartou, takže větší část budou jen lístečky), když o tom tak přemýšlím, neumim si představitm, jak se to do té kasy vejde (je to 1000 tisícovek nebo 500 dvoutisícovek, pětitisícovky se tak nepoužívají), možná počítali i to, co průběžně odevzdávali.
Je to teda spíš moje představa, ale pokud neni potřeba pokladny, tak pokladní rovnají zboží nebo dělají podobné práce a když se nahromadí lidi, tak se teprve otvírají další pokladny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.