Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou nemoc mám? Doktoři si nevi rady.

Od: alena* odpovědí: 7 změna:
Dobry den sem doma jiz 3 tyden zacalo to horeckama pak teplotou a uz nic nemam mela sem podle vseho zanet prudusek a zanet nosohltanu jsem po dvou antibiotikach klacid a ted v nedeli jsem byla na pohotovosti protoze muj stav se zhorsoval kdyz sem tam byla rano doktor mi rekl ze to mam zase na pruduskach a v krku mi nasel zanet napsal mi praskyatd a dla jsem domu vecer v tentyz den sem mela vysoky tlak na hrudi nemohla sem skoro dychat jela sem zase donemocnice tam byla jina doktorka ta nic neslysela a ani v krku podle ni nebyla infekce pote mi udelali rrntgen plic tam taky nic pak sem sla ke svy doktorce tam slysela taky nejaky selest o pak zase nic ale ja se mecitim dobre boli me v krku a nemuzu dychat ale kyslik prej mam a na rentgenu nic neasly ja uz fakt nevim

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Sníženou imunitu. Po dvojích antibiotikách musíte mít hodně porušený mikrobiom ve střevě. ATB vybily nejen bacily, ale i hodné bakterie ve střevě, které nám umožují trávení. Tak nám ATB paradoxně snížily imunitu. Navrch pak ve střevě získají kvasinky a plísně, které tam běžně jsou v maličkém množství pro jiné úkoly a tak akorát dovrší nerovnováhu. Dobrý terén i pro viry. O to je hůř, když se navíc nezdravě stravujeme / samé mléko, cukr, bílá mouka, laciné uzeniny, taveňáky, chipsy, slazené nápoje, konzervanty, stabilizátory.../ Užívejte probiotika více jak měsíc! Cucejte Müllerovy pastilky. Jezte hodně česneku, zelenou petržel, kyselé zelí, zeleninu kromě rajčat a paprik, cereálie, ryby, ořechy. Mlsejte zázvor. Kloktejte slanou vodou. Na krk na půl hodiny studený mokrý Priessnitzův zábal a pak do suchého. Stres hodně zhoršuje náš zdravotní stav. Choďte na vzduch do přírody. A příště napište aspoň věk.

makak
hodnocení

0x
Já doktor nejsem, ale klidně vám nějakou diagnózu stanovim,chcete?
hujer

Typuji z koule - rakovina.

umod
05.12.23 21:54

hodnocení

0x
Může to být od nervů, zkuste popíjet čajovou směs na uklidnění a zároveň šalvěj , tu i 3x denně . Jezte více zeleniny, ořechů, ryb a vyhněte se alkoholu, cigaretám a tučným jídlům. Choďte na procházky, sportuje

jenik
hodnocení

0x

Neléčila jste se dostatečně a viry či baktery šli hlouběji do těla a usadili se. Říká se tomu chronická nemoc. Kdybych byl na úřadě tak Vám tu nemocenskou na rok na úřadě kvůli chronickému onemocnění nepovolím, měla jste se pořádně léčit. *smich* Smích léči *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]