Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V čem se přepravují žirafy

Od: roboot* odpovědí: 16 změna:

Zdravíčko dnes mě napadla hloupá myšlenka tak na ni položim dotaz neb odpověd od Vás dostanu vždy *smich* Himl Hergot , v čem se přepravují žirafy? *bzum* Fakt nevím, nějaké speciální nástavbové kamiony? Nebo se přepravují pouze mláďata? Dnes mě to hold jen napadlo, třeba někdo ví *andel* Děkuji

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

1x

Odmontují se jim krky a pak se přepravují jako koně.

horsik*

mile seš velmi vtipenj fakt sem se zasmála... vymysli příště něco vtipnějšího buď tk laskav :D

marenka*

Horsiku, podobné odpovědi jsem si všimla i u sebe, ale to jsem nekomentovala. Dobrá, rozumíš zvířatům, ale UKLIDNI SE. Na svůj věk jsi moc drzá/drzý a tohle tu nevedeme. *cert*

sebod*

Horsiku. Ještě tomuto druhu humoru nerozumíš. Tak ho nekomentuj. Jednou možná pochopíš

horsik*

Tento druh humoru jsem chápala, ale když otec tyhle vtipy řekne třicetkrát do dne a vždy jsou stejný začnou mi lézt na nervy. vím, že to možná byla nepřiměřená reakce a tak mi prosím promiňte, nemám tu nejlepší náladu omlouvám se

horsik*

Dobrý den! Možná se drzá, ale jsem zvyklá starat se samam o sebe e a o svý lidi(zvířátka). Rozumět jim nebudu nikdy, protože na to jsou lidé moc hloupí. Asi jdu radši hledat jinou poradnu, ale myslela jsem, že si spolu budem rozumět, tak asi nebudem, ale mám zvířátka, tak mě to netrápí;) Jo mimochodem už jsem tí odpověděla na ten příspěvěk v tý diskuzi "jak přesvědčit rodiče ke koupi psa". Souhlasit s tím nebudeš, ale já sem umíněnec, kterej jde a nemá brzdy a nezastavuje se. Hezkej den a doufám, že ej to náš polsední spor;)

doplněno 04.07.10 10:44:

Ta odpověď je reakcí na mařenku.

sebod*

Horsiku. Neurážej se hned :). Trošku tu svoji brzdu občas zatáhni. Já vím, Ty jsi teď ve věku, kdy my všichni dospěláci jsme hrozný VOPRUZ. Ale věř tomu, že před XX lety (*smich*), když jsme byli mladí, jsme si to mysleli o těch třicetiletých stařících:D taky.

Když mi bylo osmnáct, rodiče byli úplně nemožní. V pětadvaceti jsem se nestačil divit, jak za těch pár let zmoudřeli.

horsik*

Nejsem si jistá jestli to u mě někdy tak bude, já myslím že ne. Když už by nic jinýho jsem příliš zásadová a hlavně už jsem k nim ztratila důvěru a důvěru nenalezneš

horsik*

Když já jsem se neurazila, holt mám blbej dne a to se pak neumím krotit, tk prosím promiˇˇnte a to není tak, že se všemi dospěláky vyjít neumím, já jen nevěřím rodičům a to už odmala, takže neznám ten rodičovskej cit a tak mi to vždy nahradili zvířřaa:) a tím jim děkuju. Rodiče byli jen ti kdo stanovili cíle(jejich nenaplněné sny) a když jsem je nesplinila nastal problém, a tak jsem se naučila vybičovat a splnit je, aby těch zákazů bylo co nejmíň a tak, ale jinak třeba s rodičema kamarádky vycházím v pohodě a respektuje je daleko víc než moje rodiče, není to správné, ale je to tak, já už jsme si vytvořila jinou rodinu tu zvířecí a tak mi prosím promiňte

marenka*

Jj, vím oč jde. ;)

doplněno 04.07.10 11:12:

Sebi *palec*Hezky jsi to řekla a pravdivě. Teď se i *hi*, že jsem hned vylítla.

raadek*
hodnocení

0x
Zirafy se prepravuji v prepravnich boxech ve stoje. Samozrejme na delsi vzdalenost si mohou v boxu lehnout. R.

marenka*
hodnocení

0x

Tady jsem našla přepravu i na videu *ua*

tn.nova.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Docela mě ten dotaz potěšil.Není mnoho lidí,které občas něco napadne.Jsem skoro rád i za tento neskromný dotaz.Totiž ten,kdo se pozastaví nad nevšední záhadou,jak přepravit žirafu,je schopen bádat i nad problémem,jak přepravit kosmickou raketu.

JABRAKA

pt®

Můžete si zavolat do ZOO, tam to budou vědět. PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]