Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alimenty

Od: lu odpovědí: 9 změna:
Dobrý den chci se zeptat mám bývalou přítelkyni ta má 2deti ve své péči a třetí dítě má otec.Otci by měla dávat alimenty který mu dává ale narostl ji dluh.Otazka zní zda může sociálka odebrat matce dvě děti za to že má dluh na alimentech? Děkuji za názory

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, paní se dopouští trestné činnosti, tak to by měla řešit. Jestli to případně od soudu dostane "natvrdo", tak jsou děti v ohrožení, resp. u nás je snad jen jedna věznice, kam si ženy mohou vzít malé děti (a o jejich věku nepíšete). Zdravím!
doplněno 03.12.23 21:08: Před eventuálním zásahem OSPODu si nemůže být jistý nikdo, kdo porušuje zákon.
lu
hodnocení

Dětem jsou 4 a 7 měsíců a ano já vím že se dopouští trestné činnosti ale otázka byla jiná

4 měsíce a 7 měsíců?!

jinak Ben dal radu= Měla by to řešit,. Já doplním dřív než bude pozdě!

lu
hodnocení

Jasně Chapu ale já se ptal zda ji za ten dluh na alimentech může sociálka vzít děti

Když Vy nevíte a znáte podrobnosti, ak to máme vědět my ostatní? Můžou a nemusí-záleží na okolnostech, jak můžeme tušit jak to vyhodnotí u soudu...?

id
hodnocení

0x
Muži mohou jít za neplacení výživného do vězení. Proč by to u žen mělo být jinak?

Není to jinak , Také jsou takové, Nebudu rozepisovat, jen v kostce-vyhýbala s práci(nechtěla se vázat a dle potřeby brigádu, jeden dva dny tam pak zase nic dokud měla peníze... až přišla na řadu PČR K dalšímu pro ni, díky bohu, nedošlo, pže se vzpamatovala a zatím má trvalešjíí práci i s bydlením a platí ... zatím cca půl roku.

lululu
hodnocení

0x

Dost zvláštní situace.

Proč řešíte "bývalou přítelkyni" - nejste ten otec s třetím dítětem?

Jestli ONA má 2 děti a ON 1 dítě, tak by měl asi ON platit alimenty jí a ne ONA jemu. Proč soud rozhodl, že ONA platí?

A ještě jednou - jak staré jsou děti?

lu
hodnocení

Nejsem dětem je 7 měsíců a 4 roky a proc jí řeším neboť mladší dítě je mé tak by mě to zajímalo zda může či nemůže a nebo zda je to z její strany psané a Říkáne schválně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]