Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit sociálních sití?

Od: david1994® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zbavit všech sociálních sítích ale nevim jak to mám udělat, už toho mám dost a nechci stim nic mít společnýho už. Jenže pak nevim jak žít život bez toho když vidim všude kolem mě jak lidi už několik let pořádně nechodí ven jako dřív, žijou jen virtulní realitou internetem a realitu už vůbec nevnímají nebo jim vůbec nezajímá, maximálně mam kontakt s lidmi jen v práci po práci mám dost problém venku nebo někde jinde potkat člověka a je uplně jedno jestli je léto nebo zima.

Ještě před před 10 jsem vídal dost lidí všude, a najednou nevidíte nikoho nikde už, v létě to samí, bud všichni zalezlí doma a nebo si žiju takovej svůj uzavřenej sobeckej život myslí jen na sebe, a na svůj vlastní prospěch i lidí do kterých byste to nikdy neřekli že by se takhle někdy takhle zachovali. Taky vůbec nevim jak pak bez toho žít, už ted je to hroznej problém mít kontakt s lidmi v realitě a jak jsem psal ja mam kontakt maximálně s lidmi v práci po práci už je to velkej problém protože nikde fakt nikdo není už. Jak byste to udělali vy? kdybyste smazali všechny sociální sítě? a rozhodli byste se žít bez toho díky..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak jednoduché nevstupovat na sociání sítě, odkazy na tyto vymazat z paměni daného zařízené (MT-TBL-NTB...). snad každý z těchto lidí má mraky "přátel" na FB, instáči...)ale ve skutečnosti jsou sami nemají nikoho a ti tzv přátelé, když je třeba pomoci nepomůžou!

Jinak vyjděte ven, jděte do společnosti-divadla, za chvíli začne plesová sezona tak tam... Ne všichni (pokud platí číslovka za jménem ) třicetiletí sedí jen za "kompem"!

liska5
hodnocení

0x

Pořiď si tlačítkový mobil a omez si hodiny na PC. Aby Tě to nelákalo, musíš být venku a pracovat nebo sportovat. Rušit tak nic nemusíš, jen tam nebudeš koukat.

Diesel dobře radí: Běž mezi lidi za kulturou... Když Vás to udělá víc, tak změníte životní styl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]