Nejste přihlášen/a.
Mamka mne vyprávěla, že v době jejího děctví byl velmi dojemný seriál Goro bílý pes. Nevíte kolik měl dílů, kde bych to mohla vidět a co v té zápletce obsahuje děj, jestli někdo starší si na tento seriál pamatujete?
DVD Věrný pes Čiko mám, a je to tak smutně vyznívající příběh o zapomenutém psu, který je věrný pánovi a čeká. Smutný je konec, když umře a zůstává zasněžená hromádka u chodníku před nádražím...
Film je natočen podle skutečné události a mapuje život velmi známého japonského psa jménem Hachikô. Na Hachikovu počest byla roku 1934 odhalena jeho bronzová socha přímo před východem vlakové stanice Shibuya v Tokyu, který je po něm dnes pojmenován. Během 2. světové války socha byla roztavena, ale roku 1948 syn autora roztavené sochy vytvořil její kopii, která na místě stojí dodnes. zax.sk/... Byl to akita inu.
Pamatuju si charakteristickou uvodni skladbu a i pozdejsi ceskou verzi, myslim, ze to davali ve Veze nebo Magionu, coz byli tehdejsi porady pro deti a mladez, ale vubec si nevybavuju, ze bych to sledoval. Spis bych rekl, ze ne.
Kazdopadne mi ten serial uz parkrat dobre poslouzil pri otevirani cesty k japonskym zakaznikum. Jednani s japoncema je velmi specificke a vpodstate je potreba prolomit ledy.
Tak se vzdy v prihodny okamzik vytasim s nostalgickou vzpominkou na krasny japonsky serial, sice vubec nevi, o cem je rec, rozhodne v japonsku nejde o nic znameho, ale staci par minut na youtube a uz sme kamaradi. Jakakoliv dalsi spoluprace a komunikace s nimi je pak hned o level jinde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.