Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte japonský seriál Goro bílý pes

Od: hana16 odpovědí: 9 změna:

Mamka mne vyprávěla, že v době jejího děctví byl velmi dojemný seriál Goro bílý pes. Nevíte kolik měl dílů, kde bych to mohla vidět a co v té zápletce obsahuje děj, jestli někdo starší si na tento seriál pamatujete?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Okamžitě se mi vybavilo přirovnání "zmatený jak Goro před Tokiem" *smich* - to jen tak na okraj.

cyp
hodnocení

1x

Takže mamka ani ty neumíte pracovat s počítačem, neumíte vyhledávat? Gratulujeme.

hodnocení

0x

Matně na to vzpomínám. Pes hledal svého pána a přešel při tom celé Japonsko. Přibližně takhle mě to utkvělo v mé děravé paměti. Dílů na dnešní dobu zoufale málo, asi 15.

Možná mě někdo upřesní, nebo mi vynadá, že si už nepamatuju vůbec nic.

cyp

Dílů je jen 9 -To u nás vystačilo na celé prázdniny :)

kdosi
hodnocení

0x

Dal jsem do vyhledávače Goro serial a hned první na mě vypadlo

csfd.cz/...

a třetí

cs.wikipedia.org/...

Jestli je to někde ke stažení jsem nehledal (asi ano, ale možná ne česky, ale to možná taky nevadí)

hodnocení

0x

Znám, *smich*

Byl ještě jeden - Hačikó

csfd.cz/...

No a remake filmu Hačikó - příběh psa

csfd.cz/...

mraf

DVD Věrný pes Čiko mám, a je to tak smutně vyznívající příběh o zapomenutém psu, který je věrný pánovi a čeká. Smutný je konec, když umře a zůstává zasněžená hromádka u chodníku před nádražím...

Film je natočen podle skutečné události a mapuje život velmi známého japonského psa jménem Hachikô. Na Hachikovu počest byla roku 1934 odhalena jeho bronzová socha přímo před východem vlakové stanice Shibuya v Tokyu, který je po něm dnes pojmenován. Během 2. světové války socha byla roztavena, ale roku 1948 syn autora roztavené sochy vytvořil její kopii, která na místě stojí dodnes. zax.sk/... Byl to akita inu.

hodnocení

0x

Pamatuju si charakteristickou uvodni skladbu a i pozdejsi ceskou verzi, myslim, ze to davali ve Veze nebo Magionu, coz byli tehdejsi porady pro deti a mladez, ale vubec si nevybavuju, ze bych to sledoval. Spis bych rekl, ze ne.

Kazdopadne mi ten serial uz parkrat dobre poslouzil pri otevirani cesty k japonskym zakaznikum. Jednani s japoncema je velmi specificke a vpodstate je potreba prolomit ledy.

Tak se vzdy v prihodny okamzik vytasim s nostalgickou vzpominkou na krasny japonsky serial, sice vubec nevi, o cem je rec, rozhodne v japonsku nejde o nic znameho, ale staci par minut na youtube a uz sme kamaradi. Jakakoliv dalsi spoluprace a komunikace s nimi je pak hned o level jinde.

hodnocení

0x
Nádherný doják

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]