Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik máte sněhu?

Od: jendad odpovědí: 67 změna:
U nás už napadlo 15cm. Ždarska vrchovina. Vypadá to že zima po mnoha letech je tu:)

67 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Cca 15cm a vesele taje

hodnocení

1x

Asi 10 cm včera a topilo sa to,dnes nesneží,trochu pod nulou.

hodnocení

1x

Krkonoše, 710 m.n.m. asi 40 cm.

Neposolené silnice, jen projeté pluhem, bez potíží sjízdné. Rozsolené jedničky katastrofa, hrůza a děs.

id
hodnocení

0x
40 cm, ráno mínus 16 st a sluníčko. Paráda.

makak
hodnocení

0x
Loni to bylo stejně, sníh, před vánocemi to roztalo a pak zbytek zimy prd...
id
Vloni v listopadu nesnězilo.
makak
Dobře, tak na začátku prosince...

liska5
hodnocení

0x

Už se dá do obchodu na běžkách. Nádhera. /Jeseníky-severní podhůří./

liska5

Jak se nesplést a neočistit jiné auto?

Kolik máte sněhu? #2
jendad

Nejlepší je mít auto v garáži ;)

Jak jednoduché-pamatovat si kde jsem zaparkoval! Viz mé foto s popisem o kousek níž.

Ale kam ten sníh naházet? K sousedovi? vedle auta? Za auto? Když potřebujete vyjet?

JJ to je pak problém! A tím spíš když je řidička "slabá" žena .

jiak docela jsem se zapotil než jsem nám auta a výjezd proházel. A už se místo synovo C4 postavila sousedka ze trojky s ovcí (to hned u poeplnicsvůj ke svému *smich*)

Kolik máte sněhu? #3

hodnocení

0x

Pokd by to neroztálo, tak odhadem by bylo cca 40cm sněhu, momentálně po nočním sněžení a dosavadním tání cca5centíků sněhu.

dnes doplním. JH 475m n.m. stále sněží cca 40 cm sněhu ,foceno v cca 9:30 -pohled na Vajgar a město z okna , vnouček cca 1m ve sněhu pro ilustraci a třetí pohle na parkovišt -druhá strana, směr Fedrpuš

Kolik máte sněhu? #4
Kolik máte sněhu? #5
Kolik máte sněhu? #6

ceskokrumlovsky.denik.cz/...

píšou to a dokonce máte vyhlášený kalamitní stav pro celý kraj.

novinky.cz/...

JJ nyní jsem taky četl že to hejtman JCK vyhlásil !

jinak docel jsem se na sníh těšil, i když představa že až budu muset jet s autem mne neláká, Při množství sněhu na autech a ještě proghnoru okolo...Za autem nemusím -zvednu do terénní polohy a jede se, na rozdíl od dalších ce nemají šanci bez opdházení za autem vyjet. Jinak naše auta-první z leva syna a čtvrté z leva naše.Na 3. snímku

Jasně, to červené a modré, zasypané sněhem. Poznal jsem to.

:)

Nepoznal heč. obě stříbrné dle vzorníku PSA šedá al metelíza , kód EZR.Ono je to stejně jedno bo je z toho vid+ět pod sněhem kulové!*smich*

Tak se musím stavit v létě, až pojedu kolem do Kardašovi ...

jen dejte vědet dopředu, skrze řízkovou pochoutku!

smode2

Pane Diesele, já si rád koukám do map, Vajgar jsem našel, ale Fedrpuš? Jsem bezradný jako školák :)

Diesel, jen až udělají kalendář závodů na příští rok...

Plánuji i zámek u Vás..

Smode2, zkuste střelnici...;)

Smode asi umí jen odporovat a kritizovat *mir*,ale neumí googlit? Na první mistě vyskočí skládka Fedrpuš a druhá je jak píše Berger *palec* střelnice , skládka je za kopcem no a z druhé strany je od silnice 1.třídy Brno-České Budějovice tedy téměř až pod vrchol bývalé a dnes už dost změnšené posádkové cvičiště pak v lesíku je ona střelnice.

jen se divím, že google neukáže víc-údajně je to pro ono území název již z dob C+K mocnářství.

smode2

Já mám jen jiný názor pane Diesele. Promiňte že jiný. Každopádně moc děkuji za odpověď, hledal jsem jen v mapách, to bude ta moje chyba :)

hodnocení

0x

Nadmořská výška: 262 m n. m.

2-3cm.

hodnocení

0x
Nadmořská výška: 262 m., jako Milan. Ovšem Slanské vrchy, teda východ SK
Včera ráno první sníh, 8-10 cm, dnes nesněžilo. Mrazivo.

Pane kolego, píšeš Slanské vrchy, já doplním polabská nížina.

fam
hodnocení

0x

Včera večer pumelice, dnes navečer umrzlice. Asi 5cm sněhu, zbytek co neodklidili. V parku je na běžky stopa. Hlavní město:

Nadmořská výška: průměrná 235 m n. m. nejvyšší 399 m n. m.

fam

Pozoruji průběžně takové štokrlíky v atriu, v letním posezení. A jak se to pořát sype z nebes ...to musí být minimálně centimetr za hodinu...Přibývá vrstva, zvětšuje se ta čepice štokrlíková. Kalamitka jak má být. Škoda, že to na vánoce roztaje.*plac*

hodnocení

0x

Několik let si do kalendáře zapisuju počasí. Pak porovnávám.

Tak loni od 6.12. do 18.12. bylo krásně bílo a mrazivo. 22.12. přišla obleva, od štědrého dne +11 a sníh slezl. A zůstalo to tak až do Silvestra, kdy bylo dokonce +14.

Teď máme asi 5cm sněhu. Nadmořská výška 461 m.

Dnes do rána 25cm, včera 10. Naposledy jsme měli takovou sněhovou nadílku v roce 2011.

hodnocení

0x

Lehký poprašek na trávě, takže nic.

Včera sněžilo celý den, ale také to tálo. Dnes už přituhlo, takže aktuální stav je cca 7 cm.

nov
hodnocení

0x

Sněžilo celou noc, ráno - 2,5 a právě odklizeno cca 20 cm krásného prašanu. *dril*Žďársko.

hodnocení

0x

U nás napadlo od včerejška tak 15 cm mokrého sněhu, na všem je nalepený, každé zábradlí, tyčka, větvička, vše je obaleno.

doplněno 02.12.23 22:02:

Hlásí Beroun:)

hodnocení

0x

Tak se musím poopravit.

K dnešnímu dni, máme ve městě sněhu tři prd*le.

Uklidím a než se otočím , tak můžu zase odznova.*sok*

Vy tam máte lokální výskyt sněhu? Nějaký flek? Anebo to hážete na hromadu a je to výška? Jinak Vašemu přesnému údaji (75 metrů) nerozumím...;)

Milej pane, tři prd*le, to je u nás šest půlek.

Chápu, že vy jako kovaní Třinečáci, takhle označujete míru jedné kolejnice 3 x ω *smich*

Juraja, dobře Vy, jste v obraze. Jen drobné nepřesnosti - sem ostravak, ne třinečak. A jedna omega je jedna kolejnice, 25m.*pivo*

(skoro sousedi?)

Milane ale jenom skoro, cca... 25km

Ale to koukám, pamatujete kde bydlím:-D

Vypadlo mi slovo "bývalý". Z Ovy jsem to vzal přes Košice, Prešov, Žatec, Líně, Prostějov a pár dalších destinací (občas i odlet do cizí země) do Přerova.

Juro, pamatuji, však víte proč...:);)

Milane vím.

Moje žena říká že mně musí říct třikrát, abych něco udělal, neřkuli pamatoval*smich*

Tak to máme stejné...*placni*

Ale nějak Vám tam přituhuje...

Milane, Karviná -3°C a sněhu tak na půl metru. Nikdo nestíhá odklízet. (Furt sněží)

U nás 262m.n.m. dosud svítilo sluníčko a +2,3°C.

Se divím že tak málo. *sok*

Nepomrznou vám tam ty Kokosové palmy?

Bo jsem někde četl, že vám rostou přímo za barákem, a že od příštího roku se budete pokoušet o banány*smich2**mir*

hodnocení

0x

Ostravsko, naměřil jsem na střeše auta 50cm, před chvíli

hodnocení

0x
Hodonín, 10 cm zatím :)

hodnocení

0x

V místech, kde se nesfukuje, mám na obrácených sudech na vodu tak 45 - 50 cm. Po dnešním třetím prohazování cesty a místa na parkování jsem dokonale zničená. Nové Město na Moravě

jendad

Zdravím sousedku . Jsem cca 15km od Nového Města směr dářko . U nás hezkých cca 25 až 30cm . Blbě se to odhaduje už sfukuje . Nadmořská výška cca 600m.

jendad
hodnocení

0x

Tak aktualizace . Krásných -5°C . Mírný vítr , budou závěje . Ždár n. Sázavou 600m.n/m

jendad
03.12.23 10:25
Kolik máte sněhu? #7
smode2
Žďár, Polnička, Škrdlovice, Dářko, Světnov, Svratka..tam jsme v létě jako doma. Jinak u nás na JM 7cm, v noci trošku pod nulou, nyní 0.

hodnocení

0x

Sluníčko, 2,2°C, venku asi 7cm sněhu.

vili
Právě jsem se vrátil z venku, kde jsem od dopoledne v minus pěti odhrnoval tu bílou hrůzu, takže tohle beru jako provokaci.

Omlouvám se, to jsem nechtěl, ale dvorek je vyschlý, bez sněhu, teplota teď klesla, na -2°C.

vili
Měl jsem přidat smajlíka.

03.12.23 17:36

*placni**pivo*

vili
Aspoň něco na navození té správné nálady.
Kolik máte sněhu? #8

jiofa
hodnocení

0x

Trochu odpočinku od sněhu a mrazu. Letiště Londýn živě.

007cz
hodnocení

0x
Z Hanácké velehory Kosíře už padají laviny. Tolik sněhu ( slépkám po břicho) tu naposled bylo před x lety na Velikonoce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]