JJ to je pak problém! A tím spíš když je řidička "slabá" žena .
jiak docela jsem se zapotil než jsem nám auta a výjezd proházel. A už se místo synovo C4 postavila sousedka ze trojky s ovcí (to hned u poeplnicsvůj ke svému )
dnes doplním. JH 475m n.m. stále sněží cca 40 cm sněhu ,foceno v cca 9:30 -pohled na Vajgar a město z okna , vnouček cca 1m ve sněhu pro ilustraci a třetí pohle na parkovišt -druhá strana, směr Fedrpuš
JJ nyní jsem taky četl že to hejtman JCK vyhlásil !
jinak docel jsem se na sníh těšil, i když představa že až budu muset jet s autem mne neláká, Při množství sněhu na autech a ještě proghnoru okolo...Za autem nemusím -zvednu do terénní polohy a jede se, na rozdíl od dalších ce nemají šanci bez opdházení za autem vyjet. Jinak naše auta-první z leva syna a čtvrté z leva naše.Na 3. snímku
Smode asi umí jen odporovat a kritizovat ,ale neumí googlit? Na první mistě vyskočí skládka Fedrpuš a druhá je jak píše Berger střelnice , skládka je za kopcem no a z druhé strany je od silnice 1.třídy Brno-České Budějovice tedy téměř až pod vrchol bývalé a dnes už dost změnšené posádkové cvičiště pak v lesíku je ona střelnice.
jen se divím, že google neukáže víc-údajně je to pro ono území název již z dob C+K mocnářství.
smode2
Já mám jen jiný názor pane Diesele. Promiňte že jiný. Každopádně moc děkuji za odpověď, hledal jsem jen v mapách, to bude ta moje chyba
Včera večer pumelice, dnes navečer umrzlice. Asi 5cm sněhu, zbytek co neodklidili. V parku je na běžky stopa. Hlavní město:
Nadmořská výška: průměrná 235 m n. m.nejvyšší 399 m n. m.
fam
Pozoruji průběžně takové štokrlíky v atriu, v letním posezení. A jak se to pořát sype z nebes ...to musí být minimálně centimetr za hodinu...Přibývá vrstva, zvětšuje se ta čepice štokrlíková. Kalamitka jak má být. Škoda, že to na vánoce roztaje.
Několik let si do kalendáře zapisuju počasí. Pak porovnávám.
Tak loni od 6.12. do 18.12. bylo krásně bílo a mrazivo. 22.12. přišla obleva, od štědrého dne +11 a sníh slezl. A zůstalo to tak až do Silvestra, kdy bylo dokonce +14.
Vypadlo mi slovo "bývalý". Z Ovy jsem to vzal přes Košice, Prešov, Žatec, Líně, Prostějov a pár dalších destinací (občas i odlet do cizí země) do Přerova.
V místech, kde se nesfukuje, mám na obrácených sudech na vodu tak 45 - 50 cm. Po dnešním třetím prohazování cesty a místa na parkování jsem dokonale zničená. Nové Město na Moravě
jendad
Zdravím sousedku . Jsem cca 15km od Nového Města směr dářko . U nás hezkých cca 25 až 30cm . Blbě se to odhaduje už sfukuje . Nadmořská výška cca 600m.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.