Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adventní trhy v zahraničí

Od: romana odpovědí: 2 změna:

Rozmýšlíme nad možností jet autem na vánoční trhy do zahraničí. Rozhodujeme se mezi městem Wroclaw-PL nebo Zurych-CH, kde jsme zatím nikdy nebyli, ale láká nás to. Zároveň bychom chtěli s rodinou někam do restaurace zajít na dobrý oběd a někam do cukrárny popř. dokoupit dárky pod stromek. Kde je z těchto destinací více levněji a nějaké porovnání životní úrovně, co je pro českou rodinu zajímavější a vyplatí se více?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

2x
To se vážně ptáte, kde je z těch dvou měst levněji? Samozřejmě, že ve Wroclawi. Já bych jel do Zurichu, protože jsem tam ještě nebyl, ale vám doporučuji spíš tu Wroclaw. Případně můžete zkusit Budapešť tam se mi líbilo a ceny taky super.

fram
hodnocení

2x

Mně chyběla čárka za německý Pasov., tak na to padly před časem vánoční trhy. Z lodní projížďky i z vyhlídky se dobře fotil Soutok Dunaje, Innu a Ilzu v Pasově, každá řeka má jinou barvu mj. díky ledovcům. Svařáček na ntrzích neměl chybu, hrníček na památku v barvě bordo mám doma. Akorát ta podzimní mlha - je vidět i na fotkách...

hotelove.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]