Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat: jak je možné že po požití marihuany může člověk zmodrat (mít namodralou barvu kůže)? Jaká je toho příčina?
Pozivani drog, at uz dovolenych ci zakazanych, zkratka jakychkoliv ma na lidsky organizmus ruzne ucinky. Mnohdy skodlive.
Jednim znich muze byt i Cianoza - namodrale zbarveni kuze pri nedostatecnem okyslicovani krve.
Ze by ji ale zpusobovalo pouhe bezne (neprehanene) koureni mariuhany je dle meho neodborneho nazoru velmi nepravdepodobne.
To spis clovek zbledne, kdyz se mu udela blbe...
Podle mne to možné není. Nebyla ta marihuana něčím "vylepšená"? Crack, hašiš... Nebo si nemocný člověk nevykouřil marihuanu, ale skunk. Její velmi vylepšená odrůda.
Abych pravdu řekl, vím, že z travky se "vaří" různé léčivé odvárky a mastičky, které se používají i orálně. Ale že by někdo žral skunk, to slyším (tedy čtu) fakt poprvé!
... a už se přestávám divit, že trošku "zeŠmoulovatěl"...
Milá Jaňourečku, pochopil jsem že jsi holka (už z dotazu), jen jsem nevěděl že jsi se ptala na svoji osobní zkušenost.
Z původní otázky jsem také odvodil (možná špatně), že dotyčný člověk něco "požil", tedy sežral, snědl, spapal, jak chceš. Pokud tam mělo být "použil" a byl to jen překlep, stejně bych nebyl o mnoho chytřejší. I toaletní papír se dá použít na smrkání a papírový kapesník v případě nouze místo toaletního papíru.
A pokud jsi opravdu zahulila nějaký dobrý model, spíš si myslím, že jsi nezešmoulovatěla, ale že tahle ne úplně lehká droga na chvíli trošku pozměnila zrakové vnímání okolního světa, tedy i tvého vlastního těla. Možná jsi v té chvíli měla vzít "modrý" foťák, vyfotit svoji "modrou" packu, a dneska bys zjistila, že na tom stříbrným foťáku vidíš svoji růžovou packu.
Nechci moralizovat, kvůli tomu jsi určitě neptala, takže jenom doporučím: sama jsi asi zjistila, že to modrání není to správné, takže příště opatrněji, ju?
Hope
Janourečku, pozor na to. Ani jsi nevěděla, jestli to je marihuana, nebo skunk. Příště Ti někdo může nabídnout slavný koláček , jehož sílu poznáš až za nějakou chvíli a jestli Ti bude zle z nečekané dávky, nic s tím neuděláš. Nevím, jestli jsi viděla film Jedna ruka netleská, ale úchvatná je tam ta část, kdy ten kluk po houbovém čaji vyšplhá na vysoký strom, s jeho hláškou "strome, kamaráde" z toho stromu sjede. Příště můžeš vzít něco jiného, mít pocit, že umíš létat a skočíš třeba z okna. Žádná sranda.
Podívej se na Samotáře a uváděný Jedna ruka netleská. Je to sranda, ale přemýšlej, jak hodně to umí "vypatlat" mozek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.