Nejste přihlášen/a.
Všimli jste si, že všechna mainstreamová média prakticky ignorují stávku učitelů příští pondělí? Nebýt zprávy přes školní informační systém, tak o ní ani nevím. Trošku do médií prosákla plánovaná stávka lékařů, ale učitelů prakticky vůbec. Ještě nedávno by takové akce byly pro média soustem na několik týdnů, teď je ticho po pěšině. A nedá se tvrdit, že by to bylo přehlušeno válkami na Ukrajině či v Palestině, ani o těch se už moc nepíše.
Fakt už mi to přijde jak Rudé právo za komunistů, problémy, o kterých se nepíše, neexistují, tak o nich psát nebudeme..
Čtu stejné inoviny, jako Vy a čtu to tam skoro denně.
Jelikož se mne to moc netýká, tak jen titulky.
denně to píšou.
Co konkrétního Vám chybí?
Já bych byl rád, kdybych o těhlech Středulovích polucích neslyšel asi 6 x denně, tak nevím. Varování pro rodiče, že se 27. vykašlou školy na jejich děcka zaznělo už někdy skoro před měsícem, a aby si vzali dovolenou. Už mě tahle atmosféra hejtování všeho protidluhového začíná vyloženě lézt krkem.
Vždyť tohle je přece každému normálnímu člověku jasné...Média potřebují, aby jim vláda zařídila zvýšení poplatků pro veřejnoprávní média. Tato protinárodní procizácká vláda Vás už nepotřebuje. Co jste si zvolili, to máte. Bohužel, ale tím trpí i ti, kdo tuto pětidemoliční vládu nevolili. Už začínají vypouštět balónky o zavedení korespondenčích voleb. A pokud jim i toto vyjde, tak je tady máme napořád. Bůh nás chraň od takové situace. Doufejme, že se nám začíná blýskat na lepší časy. Ty dvě stávky, ta ve školství, pak od 1.12. ve zdravotnictví , jsou jen začátek konce této pětidemolice. Budou pak následovat další akce, které vyvrcholí generální stávkou. Ta pak na vždy srazí vaz téhle hrůzovládě. Držme si všichni palce a pusťme se do toho. Už toho jejich poklonkování EU a NATO bylo dost.
Souhlasím s pánem z Loštic. V mainstreamu to určitě zaznělo a více než jednou. Mě mnohem víc zajímá rebelie ranhojičů. Asi tak za deset let už budu felčary nevyhnutelně potřebovat - vzhledem k věku, takže do té doby by se to mohlo vystříbřit, jak říkával Felix Holzmann. Teď ať se klidně perou a žerou.
O stávkách média skoro neinformují. Ba co víc, v době, kdy na nádraží prakticky denně visel seznam odvolaných vlaků kvůli stávkám v německu, média se odvažovala tvrdit, že železničáři stávkují jen u nás (to byla ta jednodenní stávka, už je to taky hodně let). Asi je víc věcí, kterým se média vyhýbají. Ostatně pokud 30% (možná víc) mediálního trhu kontroluje Babiš se svojí Mafrou, tak nedá takovou práci spoustu věcí ignorovat a o ostatních prohlašovat, že zveřejňují jen bludy a konspirace.
No ale je v zájmu odborů, aby o svých akcích řádně informovali, aby to mělo patřičný dopad.
Já od kovidové revoluce (kdy 100% veškerého obsahu tvořil kovid, dokud se nepřešlo na ukrajinu) nesleduju žádné zprávy. Dřív patřilo k mým denním rituálům, že po příchodu do práce, než jsem rozmrznul, tak jsem si pročetl zprávy na hlavních zpravodajských portálech. Ale to je minulostí.
Ne, to určitě nebude. O to se dál musíme postarat všichni. Dál pracovat a starat se , abychom vše vydrželi. Co je Vám dneska platné, že se staráte a pracujete, někteří i několik prací a stále jste tam, kde jstebyli. Myslíte si, že si nezasloužíme, aby se nám žilo lépe? Myslím, že bychom si to už konečně zasloužili. A jaká je realitta? Dřete se do úmoru a jsou tací lidé, kteří nemají ani na to, aby zaplatili energie, aby zaplatili dětem školku nebo školní obědy. Nepřipadá vám to zvláštní?! O většinu peněz, které vyděláme, nás připraví svojí činností nebo vlastně nečinností tahle nekompetentní vláda. A to jen proto, aby se zalíbila cizákům. Vždyť nepotřebujeme žádné stíhačky F35, máme Gripeny a ty nám určitě stačí. Nepotřebujeme nová bojová vozidla pěchoty tzv. BVPéčka. My potřebujeme opustit Lipskou burzu, dále pak opustit systém emisních pvolenek, které nemají již dávno nic společného s ochranou životního prostředí. Tím jen přilepšujeme Americkým a Německým penzijním fondům. Zcela opustit nesmyslný zelený úděl, který nás omezuje na tolik, že likviduje náš průmysl a vlastně likviduje nás všechny.. Je potřeba. Je potřeba poslouchat odborníky, jako je třeba Ivan Noveský...Za odborníky nepovažujte zkrachovalého bankovního úředníka Síkelu nebo elektrotechnika Stanjuru. O tom, že ministerstvo zdravotnictví řídí ministr Válek ani nemluvím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.