Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Média a stávka

Od: tomkk® odpovědí: 25 změna:

Všimli jste si, že všechna mainstreamová média prakticky ignorují stávku učitelů příští pondělí? Nebýt zprávy přes školní informační systém, tak o ní ani nevím. Trošku do médií prosákla plánovaná stávka lékařů, ale učitelů prakticky vůbec. Ještě nedávno by takové akce byly pro média soustem na několik týdnů, teď je ticho po pěšině. A nedá se tvrdit, že by to bylo přehlušeno válkami na Ukrajině či v Palestině, ani o těch se už moc nepíše.
Fakt už mi to přijde jak Rudé právo za komunistů, problémy, o kterých se nepíše, neexistují, tak o nich psát nebudeme..

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Čtu stejné inoviny, jako Vy a čtu to tam skoro denně.

Jelikož se mne to moc netýká, tak jen titulky.

idnes.cz/...

idnes.cz/...

idnes.cz/...

idnes.cz/...

denně to píšou.

novinky.cz/...

novinky.cz/...

Co konkrétního Vám chybí?

ankap
Pane, vy jste pře informovaný člověk, máte šťasnější život když zkonzumujete všechen ten informační obsah, pardon zbytečný balast?
Anebo že máme 3 000 000 důchodců, 1 000 000 státních zaměstnanců, za chvíli budou stávkovat OSVČ :)
Ale pobavilo mě to, že jednomu ty informace chybí, a druhý jich má na každém prstu jednuˇˇˇ
Mimochodem, v argentině je inflace 120%? A proč, protože se přidávalo státním zaměstnancům :))

dylin
hodnocení

4x

Já bych byl rád, kdybych o těhlech Středulovích polucích neslyšel asi 6 x denně, tak nevím. Varování pro rodiče, že se 27. vykašlou školy na jejich děcka zaznělo už někdy skoro před měsícem, a aby si vzali dovolenou. Už mě tahle atmosféra hejtování všeho protidluhového začíná vyloženě lézt krkem.

007cz
Řešením by bylo, kdyby si Středula našel nějakou poctivou práci. Jelikož nikdy nepracoval, nic neumí tak nám poleze krkem ještě dlouho.
jenik

Já čtu zpravyzmoravy.cz a o stávkách, Babišovi, Středulovi, Koronaviru či Fialovi si naštestí moc nepočtu.

racio
hodnocení

2x

To vypadá, že vaším cílem je zvýšit si důchod a trošku opožděně jste se rozhodnul zařadit mezi disidenty. Bohužel máte zpoždění více než 34 let. Člověk s elementárním přehledem by jen těžko mohl takové nesmysly publikovat.

jilecekpetr
hodnocení

2x

Vždyť tohle je přece každému normálnímu člověku jasné...Média potřebují, aby jim vláda zařídila zvýšení poplatků pro veřejnoprávní média. Tato protinárodní procizácká vláda Vás už nepotřebuje. Co jste si zvolili, to máte. Bohužel, ale tím trpí i ti, kdo tuto pětidemoliční vládu nevolili. Už začínají vypouštět balónky o zavedení korespondenčích voleb. A pokud jim i toto vyjde, tak je tady máme napořád. Bůh nás chraň od takové situace. Doufejme, že se nám začíná blýskat na lepší časy. Ty dvě stávky, ta ve školství, pak od 1.12. ve zdravotnictví , jsou jen začátek konce této pětidemolice. Budou pak následovat další akce, které vyvrcholí generální stávkou. Ta pak na vždy srazí vaz téhle hrůzovládě. Držme si všichni palce a pusťme se do toho. Už toho jejich poklonkování EU a NATO bylo dost.

Pokud to vyjde podle tvých představ, co bude dál? Padne vláda a pak už bude jen a jen blahobyt? Kdo a jak ho zařídí?

007cz
Kdo a jak to zařídí. Adeptů je spousta, selský rozum také určitě mají.
Média a stávka
Média a stávka #2

hodnocení

0x
No já teda nevím, ale včera celej den,kam sem to přepl.
Buď stávka učitelů,nebo Středula a stávka snad 10-ti odborových organizací.

nerentier
hodnocení

0x

Souhlasím s pánem z Loštic. V mainstreamu to určitě zaznělo a více než jednou. Mě mnohem víc zajímá rebelie ranhojičů. Asi tak za deset let už budu felčary nevyhnutelně potřebovat - vzhledem k věku, takže do té doby by se to mohlo vystříbřit, jak říkával Felix Holzmann. Teď ať se klidně perou a žerou. *vtip*

Pane nerentier, když už tak pán z Karviné ;)
ankap
Myslíš toho pána potomka indyjána:)

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, mám dojem zcela opačný a rozhodně neinformovaností o tomto "bohulibém" činu udatných odborových bossů netrpím. SOCDEM (dříve ČSSD) není ve vládě, tak její "béčko" , t.j. odbory, musí stávkovat a kupodivu ono jde zase o peníze . Zdravím!
jiofa

idnes.cz/...

idnes.cz/...

...a kupodivu, ono jim jde zase o peníze.

ben®
jiofa - přesně tak *palec*.
okolik

Pánové, ale vy ještě netušíte, že již dnes němci pátky pracují pouze do 12.00

okolik: To bylo už před 20 lety, jen jaksi kolektivně zůstávali v práci.

Média a stávka #3
ankap
Přitom by jeden Řek, že oni nejlíp vědí, že “práce osvobozuje”… Ono se to asi ani nesmí napsat německy, díky pro židovským zákonům.
Ale zato se může napsat, že se 6 000 000 Židů prý otrávilo cyklonem B dodávaným v plechovkách :)

hodnocení

Možná jsem se nepřesně vyjadřil, na TV zprávy už se od spacákové revoluce nedívám, takže mainstreamem myslím hlavní internetové deníky a třeba na hlavní straně Idnes o tom nyní není vůbec nic a na Novinkách jeden malý titulek hodně dole ze včerejška.
ankap
A o co ti konkrétně jde, že tam toho je málo? Nebo že tam toho je hodně? Šmankote, ty už začínáš být ve věku seniora, ten potřebuje pravidelný přísun krmení přímo do hlavy!
protože lidé < 50 let si informace umějí aktivně vyhledávat

mll
hodnocení

0x

O stávkách média skoro neinformují. Ba co víc, v době, kdy na nádraží prakticky denně visel seznam odvolaných vlaků kvůli stávkám v německu, média se odvažovala tvrdit, že železničáři stávkují jen u nás (to byla ta jednodenní stávka, už je to taky hodně let). Asi je víc věcí, kterým se média vyhýbají. Ostatně pokud 30% (možná víc) mediálního trhu kontroluje Babiš se svojí Mafrou, tak nedá takovou práci spoustu věcí ignorovat a o ostatních prohlašovat, že zveřejňují jen bludy a konspirace.

No ale je v zájmu odborů, aby o svých akcích řádně informovali, aby to mělo patřičný dopad.

Já od kovidové revoluce (kdy 100% veškerého obsahu tvořil kovid, dokud se nepřešlo na ukrajinu) nesleduju žádné zprávy. Dřív patřilo k mým denním rituálům, že po příchodu do práce, než jsem rozmrznul, tak jsem si pročetl zprávy na hlavních zpravodajských portálech. Ale to je minulostí.

O stávkách média skoro neinformují.

to není pravda, informují jak rozhlas, tak televize. I v tisku, která čtu to taky píšou.

Právě na ČT24 je k tomu pořad.

jilecekpetr
hodnocení

0x

Ne, to určitě nebude. O to se dál musíme postarat všichni. Dál pracovat a starat se , abychom vše vydrželi. Co je Vám dneska platné, že se staráte a pracujete, někteří i několik prací a stále jste tam, kde jstebyli. Myslíte si, že si nezasloužíme, aby se nám žilo lépe? Myslím, že bychom si to už konečně zasloužili. A jaká je realitta? Dřete se do úmoru a jsou tací lidé, kteří nemají ani na to, aby zaplatili energie, aby zaplatili dětem školku nebo školní obědy. Nepřipadá vám to zvláštní?! O většinu peněz, které vyděláme, nás připraví svojí činností nebo vlastně nečinností tahle nekompetentní vláda. A to jen proto, aby se zalíbila cizákům. Vždyť nepotřebujeme žádné stíhačky F35, máme Gripeny a ty nám určitě stačí. Nepotřebujeme nová bojová vozidla pěchoty tzv. BVPéčka. My potřebujeme opustit Lipskou burzu, dále pak opustit systém emisních pvolenek, které nemají již dávno nic společného s ochranou životního prostředí. Tím jen přilepšujeme Americkým a Německým penzijním fondům. Zcela opustit nesmyslný zelený úděl, který nás omezuje na tolik, že likviduje náš průmysl a vlastně likviduje nás všechny.. Je potřeba. Je potřeba poslouchat odborníky, jako je třeba Ivan Noveský...Za odborníky nepovažujte zkrachovalého bankovního úředníka Síkelu nebo elektrotechnika Stanjuru. O tom, že ministerstvo zdravotnictví řídí ministr Válek ani nemluvím.

007cz
Tak s tím pánem to určitě vyhrajeme.
Říká ti něco slovo volby?
tn.nova.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]