Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak často si myjete vlasy?

Od: nick12 odpovědí: 19 změna:

Někdo myje každý den, někdo jednou za pět dní. Jak to máte vy?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Když se du koupat celej, tak se koupám celej. I s vlasy.*smich*

V létě každej den. V zimě ob den nebo každej den.

hodnocení

2x

Nevim. Ruzne. Podle potreby.

Neprijde mi, ze zrovna tohle by bylo potreba ridit nejakym pravidelnym rozvrhem.

hodnocení

2x

Záleží na okolnostech. Od každý den (v práci kdy se prášilo)přes pracovní 1x týdně. Dnes bez práce (rozuměj už v důchodu ) donedávna na 14 dnů mně nesvědčilo a díky psorce mne hoodně začala svědit hlava, na dp kožní jsem zkrátil na 5 dnů.

liska5
hodnocení

1x

Každý pátý den.

To není, jak chlapi s řídkým porostem po šichtě, já to musím vyfoukat. Někdy ale po nějaké akci v terénu je musím umýt hned.

hodnocení

1x
Denně, nebo obden, jak je potřeba.

nick12
hodnocení

Já teda myji každý třetí den povinně. Protože pět dní je nechat se mi zdá dlouho. A mýt je každý den mi přijde zbytečný

ustav
Povinně? Kde? V ústavu?

špína po týdnu opadá.

hodnocení

0x

Prakticky nikdy, bo žádné nemám *smich*

hodnocení

0x
Dříve při každé vaně. Takže každý den. Miluju pocit čerstvě umytých vlasů. No, ale teď už posledních pár let občas umyji po dvou dnech, mám citlivou pokožku hlavy.

nerentier
hodnocení

0x

Jednou za pět dnů.

Tobě se nemastí? Já bych je za 5 dnů měl jak polité olejem a svědila by mě kůže.

nerentier

Jedno souvisí s druhým - 1x za pět dní vezmu strojek, na palici sjedu jedničku a pak si ji rovnou umyji. *placni*

No tak to jsi vpoho. Já mám delší *placni*

hodnocení

0x
Co to jsou vlasy?
Né teď vážně, ...co je dne za den?... jó středa,... takže v Březnu *sok*

hodnocení

0x
Jednou za 2 dny

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, pokud chci mít vlasy/pokožku hlavy mastnější, tak je umývám častěji a naopak. Zdravím!

hodnocení

0x

Každý den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]