Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věkový rozdíl - váš názor?

Od: martinas odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, možná je to hloupá otázka, ale zkrátka mě zajímal názor ostatních. Chci se zeptat, dovolili byste 15-lete dceři vztah s 19-letym klukem? Říkám, možná to někomu přijde jako stupidní dotaz, ale u nás doma se to teď dost řeší, někdo je pro, někdo proti, ale mně to tedy nepřijde až tak hrozné. 4 roky rozdíl jsou za mě v pohodě, třeba věk 11 a 15 let je něco jiného, ale 15,19, za chvíli 16,20 mi nepřijde nic tak strašného. Co myslíte vy?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x
Je to v pohodě. To je fajn, že to tam všichni řešíte a děláte anketu kdo je pro a proti vztahu jiného člověka. Ptal se někdo té slečny jak to chce a cítí? 4 roky jsou zanedbatelné.
20.11.23 22:00
Dokonalé *palec*
martinas
hodnocení

Tak samozřejmě, my ji v ničem nebráníme. Jen je to dcery první vztah, tak jsme se o tom mezi sebou bavili, co si o tom myslíme. Ale nikdo jí do ničeho nemluví, já sama napsala, že je to za mě v pořádku. Jen mě zajímaly názory/zkušeností treba i ostatních rodičů :)

Věk není rozhodující. V 19ti se někdo chová jako 6ti letej a jinej je plně připravenej pro život.

Co ten Váš milá tchýně? Pokud se Vám líbí pro dceru, tak co si do toho nechat mluvit cizíma lidma *smich*.

Čekáte svatbu nebo zkušensoti pro dceru?

...

Trochu mě to příjde, že je moc pozorujete ;). V tomto případě ani pozitivní dohled je v sexu na obtíž dvou mladých lidí, aby na to dohlížel rodič, zda to dělají správně.

Možná komentuji špatný úhel pohledu z Vaší strany, tak se omlouvám, ale jiný úhel pohledu Vaší starostlivosti 15 a 19 mě nenapadá krom takového, že by to nebylo ještě vhodné vzhledem k nedání si pozor těch dvou bez zkušeností. A pokud si pozor dávají a zde není obav, tak proč jim do vztahu strkat nos?*smich*

Neptá se spíše ta 15ka dotyčná co by jakože maminka?

martinas
hodnocení

Ne, to opravdu ne :) opakuji, pouze mě zajímaly názory druhých. Nikoho nepozorujeme, jen se prostě bavíme mezi sebou v rodině, to je přeci normální. Nikomu do ničeho nemluvíme, je to jejich věc a také na to mají svůj věk. Každopádně díky za názory.

Ono je to vpodstatě taky dobře o tom vésti přiměřenou debatu. Aby to pak někde neudělali tajně a pak malér.;)

Pokud jsou oba vpoho, Vy taky co by rodina, tak proč ne.:)

julie12345
hodnocení

2x
To je taková ta první lásečka, to je všechno takové idylizované. Dcera má už dost let na to, aby věděla, že musí myslet na ochranu a synek třeba už taky nějaké zkušenosti pobral. Jiné nebezpečí prakticky nehrozí. Tedy z pohledu věkového rozdílu. Já třebas bych se bála, aby nemachroval s dcerou při řízení s čerstvým řidičákem a tak, jestliže je to rozumný kluk, než to, jaký mají věkový odstup... Jinak nic jiného pokazit nemohou.

hodnocení

1x

Myslím, že se nebude jednat o vztah, ale za to si zaskotačit a objevit sex. Což je vpořádku, pokud neotěhotní.

darsi
hodnocení

1x
Mne bylo 15 a memu prvnimu bylo 21 ... Bylo to fajn... Vse krasne, nadherne, romantika sama :) Byl pozorny, hodny.. Vek je v pohode. Divny by bylo 15 a 50 :-D
testak
Ale 20 a 55 je uz zcela v pohode :)

hodnocení

0x
Ja v tom nevidim problém myslím že to je jen její boj ským si chce začít je mladá tak počítám že to stejně nebude její poslední kluk v životě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]