Nejste přihlášen/a.
Ahoj je tu někdo kdo také koupí jen něco jednoduchého na jeden zob v obchodě a jinak nejí sladké? Vůbec nejím sladké, jen vyjimečně, a tak mi přijde pečení vánočního cukroví zbytečné, ale zároven závidím těm kdo pečou a dávají si s tím práci, bohužel bych musela být konzument abych si mohla takhle hrát, jinak je to škoda peněz a cukroví . Jak to máte vy?
Na vánoce mám ráda vaječný likér s různou příchutí, občas perníček , klidně i koupený, jinak sladkému neholduju
Vůbec si s tím nelámejte hlavu, jsou lidé přímo na sladkém závislí a proto v USA je vše naprosto přeslazené a nedá se ani vložit do úst. Dá se pojmout, vytvořili si závislost. Jiný sladké nevyhledává.
Někdo si radějí pokřoupe pochutiny ve formě brambůrků, oříšku, ovoce, zeleniny.
Pokud nejste osoba Piko, tak je vše v pořádku, jedná se o jedince, kteří konzumují nepotravinové, nepoživatelné předměty.
Dostanou se tím i kolikrát do ohrožení života.
Tak já na sladké moc chutě nemám, možná je to i tím že každé ráno k snídani mám sladký džem na pečivu a pak už mě mlsná nehoní žádná .
Ale i kdybych chutě měla, jakože nemám, tak si hlídám postavu , hned bych byla jak sud a to nechci, takže mám dva důvody proč to sladké nejím (mimo ranní marmelády na pečivu , ovoci a jogurtech)
Tak si upečte třeba Moravské vánoční oplatek ( recept), to je jenom mouka s vodou, když nechcete cukr. Co si dáte k tomu je jedno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.