Nejste přihlášen/a.
Poznal jsem svojí mladší lásku v exotické zemi kterou moc miluji. Navštívil jsem ji tam již 5x a byli jsme každý den v kontaktu na chatu. Nyní nastal okamžik kdy jsme nedávno měli svatbu na Hawaji městě Honolulu a chtěli bychom v ČR založit rodinu, ona by tu chtěla žít. Nikdy tu nebyla v Evropě a nezná tu místní poměry.Jsem podnikatel a po finanční stránce není problém ji zajistit a naučit jazyk, zaplatit kurz českého jazyka a koupit letenku. Spíše mám trochu obavy jak si zvykne v jiných geografických podmínkách, klima se střídáním 4 roční období a naše kultura. Myslíte, že cizinec z takové zaoceánské dálky by si u nás mohl zvyknout a aklimatizovat, když já se tam stěhovat nechci mám tu svojí firmu?
Tak zvyknout se nechá na lecos, ale hlavně ji rovněž ukažte předem, že ne všechno je ideální a růžové. Hlavně ji řekněte, že na její zvyklosti je zde 8 měsíců zima a 4 měsíce chladno. Tam se bude asi nejvíce divit. Např. dnešní den by byl pro ní určitě zážitek, brrr.
Je dobře, že tady chce žít. A určitě jste jí o naší zemi vyprávěl a i ona si mnohé mohla zjistit, přečíst informace o našem životě, tak už ví do čeho jde. V cizí zemi se lépe zvyká, když má člověk někoho o koho se může opřít, má v něm oporu. A to ona určitě ve vás má. Když miluje svého muže, měla by jí být blízká i jeho země.
Teď k tomu přijdete práci minimálně 5 dní v týdnu 8 hodin celý život - ono ani se ženami se u nás nikdo moc nemazlí - a volno jenom 4 nebo 5 týdnů v roce..jestli ji tedy nebude živit pan tazatel - to by byla jiná (kokosová) káva
Ještě o něco horší než chlad může být tma. Ta způsobuje depresi, i když rozumově si to vysvětlit dovedeme a nemáme žádný jiný důvod. Sama o tom něco vím. Před pár dny jsem letmo četla nějaký text o páru, ve kterém byl pán odněkud z jihu. Velká láska, velká snaha se přizpůsobit, přesto pán byl a je od podzimu do jara k nepoužítí. Ne snad úplný zimní spánek jako medvěd, ale zimní pospávání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.