Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co mám dělat

Od: pick odpovědí: 6 změna:
Ahoj potrebuji poradit půjčil jsem si 19000 od jednoho pana, sepsali sme na papír moje jméno příjmení datum narození a částku s podpisem nic víc nechal si to u sebe jenomže mi teď strašně vyhrožuje že to dá jako trestní oznámení za podvod a byl u právníka prý a že ještě nějaký Ukrajině kteří sídlí kde si ani nevím pořádně kde a že oni dojdou do práce a že zajdou za účetní a tam že něco podají a že mi prostě vyřídí že chce mám splatit tu částku, přitom sem řekl že mu splatim nebo spíš každou SMS sem na něj reagoval stim že to splatim jenže on to chce do konce roku a ví jasně že tolik nemám nechce ani že bych mu slacel jako že sem se chtěl domluvit na splátkách a nesouhlasí s tím chce to celé, jak to mám udělat když tolik peněz nedokážu dát.. Mám to od něj půjčené 5 měsíců plus mínus

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tak
hodnocení

0x

To těžko radit. Měli jste si písemně dohodnout podmínky, jak peníze budete vracet a termín do kdy je máte vrátit. Jestli je pán bude chtít vrátit celou částkou nebo na splátky. Písemné sepsání s podpisy o půjčce jste měl také žádat pro sebe. Také jste měl před půjčkou zvážit, zda peníze vůbec budete schopen vrátit. Nedivte se, že po 5 měsících pán začíná jančit, že peníze od vás dosud nemá.

hodnocení

0x

Zaplatit. Dělají to tak, že v první etapě udělají ostudu v práci, doma, všude. To už dělají... V druhém kole přitvrdí, takové zlomené ruce v zápěstí, hm... No a pokud ty peníze opravdu nejsou, odepíší je a už jen vyšlou vzkaz ostatním dlužníkům, že toto se nedělá... Hodně štěstí.

pick
hodnocení

To tam psal prave že jestli mu to přijmou že to vyšle... Jenže on věděl že nemám jak je hned vrátit věděl o tom že to potom se nějak udělá že se nějak domluvíme když sem mu dal návrh odmítl to že s tím nesouhlasí, a to teď psal že chce už po mě 30 000 že já si nevyfotil písemnou dokumentaci
okolik

Kolik jste mu splatil?

liska5
hodnocení

0x

Vyděrač. A Vy naivní, že nemáte jediný doklad. Pak jedině si půjčit po částkách od spolehlivých lidí. Ať Vám pošle kopii dokladu, kde je uvedeno těch 19 tisíc a že tolik mu pošleš. Doufám, že jste nepodepsal, že se částka bude navyšovat? Pokud bude vydírat a budete mít tu kopii, tak se dá mluvit s Policií.

tem
hodnocení

0x
Tak napiš jméno, částky, datumy :)
Kluci z Tempusu se na to mrknou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]