Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google maps (or Earth) – Vidět starší satelitní snímky…? Jak

Od: cokoliv odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

Možná jsem retardovaný ale nedaří se mi aktuálně zjistit (a google nepomáhá) jak (a jestli vubec) můžeš vidět starší satelitní (nebo letecké) snímky na google maps (nebo Earth)... Nezajímají mě teďka starší snímky google streetview, to vím jak se k tomu dostat... Ale jak se dostat ke starším satelitním snímkům ("pohled shora") google maps/earth prostě nevím, nedaří se mi to.Na mapy.cz to jde jednoduše... na google maps z nějakého důvodu ne...Jde to, jak prosím konkrétněji...?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ho
hodnocení

0x
Nejde, zatim

k2
hodnocení

0x

Zobrazit->Historicke snimky. Posuvnikem zvolit datum.

ml1
hodnocení

0x

Google skoro nepoužívám, ale bylo to ve výběru map, mezi ostatními.

Ale co je legrace, teď to zkouším a ono to tam neni.

Mapy.cz nestačí? ty teda pokrývají jen českou republiku.

Pokud by šlo o svět, tak potom maptiler má kromě aktuální nějaké starší, ale rozlišení dost bídné.

ale
Nene, mapy cz pokrývají celý svět ( nevím ale jak s archivní mi fotografiemi), používají to hodně i v jiných státech, je to světová aplikace :)
On Lukačovič dělal svého času i na windymaps Ale ty byly právě vzrušený a převedeny do mapy cz A s windy už má jen počasí, pokud se nepletu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]