Nejste přihlášen/a.
Teď jsem si četla, že moje děti /dnes 45-50 let/ mají jít do důchodu po 67. roce věku. Prosím, práce šlechtí, a když budou fit.../?/ ALE co mladí absolventi, prostě další generace? Seženou práci, když bude všude "obsazeno"? Nebo půjdou na podporu a budou čekat, až jejich rodiče poctivě s endoprotézama doslouží povinná léta?... To jsem se nikde nedočetla.
Prace bude dost, ale mladi nechteji pracovat. Vsichni chteji byt influenceri, hrabat po statisicich a nedelat nic. Je mi z toho smutno. Treba mladi doktori. Doktor, to je poslani a ne po osmi hodinach padla, odhodim skalpel a jdu. Dopadne to tady moc, moc spatne.
Tu-že by zkušenosti? Učnovské školství je totálně KO. ve mnoha oborech a řemeslech je dnes problém sehnat mladého člověka, který něco umí a hlavně chce pracovat!
A kvanta naprosto zbytečných dávek a dotací takřka na cokoliv. Tam se ztrácí neskutečný peníze. Pro lidi, co nikdy nic neudělali. Důchodci , tedy alespon naprostá většina, celý život pracovali.
dotace z EU - jsou přerozdělené peníze někomu jinému sebrané. Zrušit spolu s celou EU. Ta si ale kope hrob podporou masové imigrace osob, které z naprosté většiny nepracují a pracovat nebudou kvůli islámskému komplexu nadřazenosti nad káfiry. Občanskou válku považuji za nevyhnutelnou.
Vis kolik by stal chleba, zelenina, maso bez dotaci? - postupně se zaměřit na max. soběstačnost, jak jen to půjde.
Ktere davky zrusit? Ptam se konkretne. - pro lidi, kteří mohou pracovat, ale dlouhodobě nepracují, pro politické neziskovky, humanistické VŠ atd. Hlavně ale zarazit odliv 400 mld. ročně do zahraničí, prodej elektřiny na lipskou burzu (prodávat jen přebytky) a nákup předražené výzbroje počínaje létajícími rakvemi F-35. Zjednodušit zákony a podstatně snížit stavy úředníků. Zrušit politické strany a nahradit je vládou odborníků. Udělat z ČR neutrální daňový ráj.
Co zacit u sebe - to dělám
Ony ty dotace můžou existovat v různých podobách například jisté firmy pořádají sportovní závody. Firma si požádá o dotaci Magistrát a ten ji schváli a vyplatí. Toto je skutečný ,,nutný,, příklad skutečné dotace.
a to jste ještě zapomněla, že bude obsazeno "více než všude", neboť budou čím dál více a déle pracovat i lidé důchod pobírající. Jinak by nevyšli. Ti zaplní místa špatně placená, mladým se bude nabízet také špatně placená práce, kterou dělat ale nebudou (proč jsem zde mnohokrát vysvětloval) a budou čekat na to, až se uvolní místa normálně a kvalitně zaplacená. Jenže protože se budou intervaly smrt->vznik místa prodlužovat (neboť důchodci jsou dnes aktivní, stále zdravější a čím dál více dlouhověcí), tak si mladí nezvyknou pracovat vůbec. Pak už je do práce nikdo nedostane (ověřeno na mnoha menšinách i v historii). No a poté? To už jsem zde také psal
Je jen otázkou času, kdy Schwab & spol. zavedou oligarchický trockismus, soukromé vlastnictví bude zrušeno a zaveden nepodmíněný příjem. Model výdělečného procesu, jak ho známe dnes, úplně zanikne.
Nikoliv, to by byl příjem podmíněný (avšak jistě, určitě by ho jako "nepodmíněný" propagovali - úplně stejně jako byly "zcela dobrovolné" vakcíny) . Nepodmíněný by byl jedině v případě lokálního resetování. Což by ale vyžadovalo opět znárodňování
Od poslední "takykrize" je módním trendem vyhazovat lidi těsně před důchodem nebo s pár lety do důchodu. Inovace... A nejlépe to jde některým bezohledným mladým, co by se žinýrovali. Takže obsazeno nebude zcela určitě. Spíš mám obavy o ty mladé lidi co se vydají cestovat po školách do zahraničí - a pak budou chtít penzi, leč jak mnoho odváděli? Mládí toto neřeší, nechce pracovat, ale spíše množit se...jak velí správně příroda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.