Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeče ze stévie

Od: cicc odpovědí: 6 změna:
Dala jsem si sladidlo ze stévie do čaje, došel mi totiž normální cukr. Pak mi ale začalo být opravdu zle a mám strašné křeče v břiše. Nikdy předtím se mi tohle ze stévie nestalo. Musím pořád chodit na záchod a do toho mám opravdu nesnesitelné křeče. Nedají se vydržet. Chce se mi zvracet a je mi slabo. Nemůžu pořádně chodit. Mám doma jen Ibalgin, nic na žaludek. Nemáte někdo radu, jak zklidnit žaludek? Stalo už někomu z vás tohle někomu ze sladidla?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Tak jsem koukla na vedlejší účinky stevie: Nadýmání, nevolnost, závrať, bolest svalů. Nevzala jste jí moc? Pijte hodně, ať to z těla vypláchnete. Možná živočišné uhlí. Ibalgin asi ne, to je další zátěž.

doplním -do lékarny pro enidaron nebo to živočišné uhlí.

Navíc nwn zda i ze stevie, ale umělá sladidla jsou při větších dávkách mj laxativní=projímavé!

liska5

Endiaron né! Ten je na infekční průjmy! Desinfikuje od bakterií, kvasinek ap. Jedině snad, když to bude nejen stevií, ale nějaká začínající infekce.

okolik

Endiaron vážně né můžete si zdravotně velice uškodit. Zastaví sice vodu, ale jinak velmi špatně.

Když už by byla nutnost tak jako desinfekci roukousat živočišné uhlí Carbo.

Neuvádíte, co jste konzumovala před Stevii nebo předchozí den, časová osa ...možná infekce.

Stévie je primárně náhradna sladidla pro diabetiky.

tak
hodnocení

0x

To může být ze sladidla, ale také nemusí. Zkuste radší zavolat svému lékaři o nějakou radu a co dělat.

hodnocení

0x

Na zklidnění žaludku zkuste po lžičkách hodně studený čaj, aby byl fakt ledový. Měl by být oslazený, ale když nemáte cukr, tak asi bez ničeho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]