Nejste přihlášen/a.
Na tohle jsem narazil v křivokládském lese. Viselo to cca 3 metry nad terénem. Co to je?
Poblíž je posed, že jo? Tohle bude vnadidlo na prasata, uvnitř je kukuřice a sype se na zem (jak přesně to funguje nevím, to je otázka na nějakého místního myslivce).
Výborně, juraja byl rychlejší, dávám body
Jo, to je ono! A skutečně je tam na dohled posed. "Krmítko" pro prasata mě nenapadlo, protože je to vysoko a žádné prase by na to nedosáhlo. Součástí je kladka, kterou se to zřejmě do té výšky vytahuje. Podrobnosti o tom, jak to funguje mě zas až tak moc nezajímají, ale zřejmě tam bude nějaký časovač, který pravidelně rozhodí návnadu.
No jo, upsal jsem se . Nechytejte mě hned za slovo (za písmeko).
Ale také by to mohlo být (vím, že není) od "křivé klády", což by mělo i větší logiku, než od "křivého klátění" .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.