Nejste přihlášen/a.
Byla jsem na hřbitově zapálit svíčku. Na několika hrobech jsem si všimla lucerniček, které jsou určeny do interiérů. Na jedné byl nápis "Home, sweet home" a prostě mi to přišlo nějak nevhodné, paradoxní... Co myslíte?
17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
Holt příprava na pobyt.
doplněno 07.11.23 22:40: Mně zase přijde nevhodné, jak se někteří předhánějí kdo koupí větší věnec a pak se za rohem pomlouvají "Maňo vydělas to,tak malý věneček" To my máme toho našeho dědu raději.
okolik
Drd, supr já už musím jít spát . Fakt se tu uválím
.
Upřesněte prosím odrůdu, hruštičky žluté, rybízové, giganty, fialové, placaté...normoš to úplně
vidím...![]()
![]()
![]()
drd
to nevím, ale bylo to na takovém "lesním" hřbitově, kde nejsou hroby moc ohraničené, spíš jen náhrobky
ronnie
0x
Nevhodné to určitě je. Některým lidem to holt nedochází nebo jim to je jedno. Naši známí třeba už 3 rokem používají na dušičky místo vázy, starou varnou konvici a to je teprve trapas.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]