Nejste přihlášen/a.
Jsem pozvaná na návštěvu před vánocemi k mým vlastním sourozencům na Slovensko.Jsou to lidé z podnikatelského kruhu žijí si všichni na vysoké noze. Na vlakové nádraží mne nikdo čekat nebude a mám si sama zajistit taxi na vesnici kde se nedá běžně dostat. Mají všichni luxusní drahá auta, ale jenom pro svojí potřebu a pro každý litr benzínu u mne se chrtí jakoby byli chudáci, přestože to je naopak. Do baťůžku si mám vzit svoje vlastní potraviny nebo si po dlouhé cestě sama nakoupit v supermarketu a uvařit, protože jídlo mají jenom sami pro sebe v lednici doma. Chtěla jsem vzít sebou též svého manžela, ale on nemá o jejich návštěvu zájem tak bude raději doma.Ubytování je možné, ale za poplatek 25 euro na noc. Chtěla bych vědět na to Váš názor a jestli v rodinném kruhu tento způsob chování bývá běžný, též co vede bohaté lidi býti velkými skrblíky a lámat si koleno pro každou korunu?
Tak nebo tak je to smutny a politovanihodny zivot.
Bud je to vse pravda - pak jsou smutne a nezavidenihodne vztahy v jeji rodine.
Nebo je to trol - pak je smutne, ze ma tak prazdny zivot, ze se zvlada bavit jen temahle traparnama.
A nebo je to proste psychicky nemocny clovek. Coz je smutne samo o sobe.
V kazdem pripade jej / ji lze pouze litovat.
To jsou neskutečný škrti.. Nezajet pro návštěvu na nádraží a chtít prachy za jídlo i za přespání... Slušně bych jim odpověděl že návštěvy provozuju za plat v hodinovce 5 euro/h a zaplacený cestovný.
Ne, neni to normální a nejel bych k nim. Leda tak společný pobyt někde na chatě/ v penzionu kdy si každý zaplatí pobyt.
Máte dobrý nápad jim to vrátit v podobě provozování návštěvy za 5euro/h. Někteří mne to pomalu nechtějí ani věřit, že rodinné vztahy mohou mít tuto abnormální podobu, ale bohužel tomu tak někdě opravdu je a umí se ještě mne vysmívat. Nedávno jsem jim přes telefon řekla, že máslo u nás je hodně drahé a další potraviny. Jejich odpověď byla strohá ,tak běž též podnikat a můžeš si dovolit celou bednu másel koupit s ironickým tónem řeči.Já tam jezdím protože mne vyčítají, že často na hřitov za mámou nejezdím a výzdobu na hrob nevozím tak často jako oni v místě. Bohužel hotely a penziony se na východním Slovensku těžko shání před vánocemi nebo s velkým předstihem, tak jsem to minule kvůli nachlazení musela zrušit. Jediná možnost je přespat u bratra nebo jet zpět vlakem ten samý den domů 760km jedna cesta. Cítím se smutně z moji rodiny tak do pláče.
Marcello, a nemůžete jet na hřbitov třeba v červnu? A v zimě, ať se o hřbitov postarají sourozenci. někdo z vás přece musí mít rozum, vám se tam evidentně nechce, protože tady píšete dotaz, no tak tam nejezděte a jeďte jindy. anebo vůbec, jak chcete, mi to tady za vás asi nerozhodneme.
Mě by asi také vytáčelo, kdyby mi někdo brečel, že je drahej máslo a někde se mu nechce jezdit, tak si prostě rozhodne te sama že vyjedete v létě oni ať dají na hrob v zimě, přece vám už bylo 18 a umíte se domluvit?
Vše je o dohodě. Vy jste rómové?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.