Zdravím všechny, měla bych menší dotaz. Už druhý týden jsem doma na nemocenské se zánětem šlach v pravé ruce. 24.10. Jsem dostala sadrovou dlahu na chirurgii, poté co mě od neděle (22.10.) hodně ruka bolela. Takže by se dalo říct, že bolest byla zachycena v začátku. Teď ve středu (8.11.) jdu na kontrolu. Ruka mě nebolí a doufám tedy že mi sadru již sundají a budou mít pro mě dobrý zprávy můj dotaz tedy, myslíte že je šance že mě doktor uschopni? Moc děkuji za jakoukoliv zprávu od někoho kdo třeba zanet slach již měl. Moc dikyyyy
Pokud to uspěcháš tak může přejít do chronickýho s dobou léčení klidně několik let, včetně trvalých následků. Zánět šlach neni sranda, pomůžou Priessnitzovo metody.
To jo, ale ruka mě již nebolí a dá se říct že to bylo zachyceno v začátku...
liska5
Nechci Vás strašit, ale většina těch, co jim sádru sundali, kňučela, jak jim končetina trne, jak je tuhá, jak to bolí ji rozcvičovat. Kupte si kostivalový gel a hned po sundání bandáže ruku promazávejte. V otázce uschopnění hraje roli, jak moc v práci ruku zatěžujete.
Nevím co a jak bude lékař řešit-nepředbíhejte , zde Vám nakonec nikdo nesdělí co a jak bude následovat!
Osobně jsem s tímto nemarodil, fungoval jsem normálně jen, jsem předloktí mazal mastí (nwn jak se jmenovala) a do okluzivního obvazu. a doba 14? dnů nevím je to už víc jak 30 roků spíše tak 36 !
Chcete uschopnit, přijde mi to brzo, mohlo by se vám to vrátit. Ta regenerace šlachy chce svůj čas, jak píší nade mnou, mazat, obklady a pak také nějaká rehabka.
okolik
Aý vám sejmou sádru tak sama uvidíte , jaký to bude pocit. Určtě budete v teplé vodě pomalu rozcvičovat ruku, než se trošku dostane do kondice.
Mě jde spíš o to, že mi přijde zbytečný mít neschopenku když mi prakticky nic není... myslela jsem to tak, že můžu mít ukoncenou neschopenku, mít ortézu a v práci zmírněny rezim
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.