Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jste spokojeni s novým bankovnictvím KB+?

Od: stepm® odpovědí: 4 změna:

KB to propaguje jako nový svět. Za mě je to něco šíleného. Stará MojeBanka oproti konkurenci taky prd uměla a uživatelské prostředí bylo příšerné, ale tohle KB+, to je teprve peklo. To snad neumí nic. :-D Chybí úplně základní funkce, jako pohodlné zobrazení plateb za určitý měsíc, přidávání vlastních poznámek k platbám... Jak to vidíte vy? Nebo jsem jen já postižený? :-D

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bapp
hodnocení

0x

Jak může někdo používat banku, která neumí ani pořádnou historii?

hodnocení

Hlavní účty mám samozřejmě jinde, ale KB bohužel taky potřebuju. :(

bapp
06.11.23 15:30

K čemu?

jenik
hodnocení

0x

Jediné co v KB+ dělám tak je to podívání se na zustatek nebo zadání platby jinak asi nic, na mobilu aplikaci to nepoužívám. Vlastně komerčku mám napichlou v Creditasu, tam je zobrazení plateb, tak asi tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]