Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoct se usmířit s jednou Holkou

Od: aneta odpovědí: 4 změna:
Ahoj potřebovala bych pomoct se usmířit s kamarádkou z kroužku.( Chodím na Aerobik) V létě jsme měli soustředění tam to bylo vpohode. Pak jsme jeli do Františkových Lázní. Tam to všechno začalo. Přijeli jsme a všechno vpohode. Ono my jsme s kamoskama přestoupili z jednoho klubu do druhého kde je ta holka. Tak jsme se začali bavit s dalšíma dvěma holkama a oni tu jednu holku budeme ji říkat Mařenka. No tak oni Mařenku pomlouvali a my jsme mysleli že takové jsou i ty jiné holky. Tak jsme ji s těma holkama pomlouvali protože v tom jednom kroužku z kterého jsme odešli tam ta trenérka pomlouvala ty holky a i jejich rodiče. Takže jsme mysleli že takové jsou ale oni na nás domluvili že budou Mařenku pomlouvat aby Mařenka věděla co o ní říkáme. No říkali jsme o ní strašné věci a nebavili jsme se s ní. No ty holky to řekli trenerce a ta nám vynadala. A my jsme se jí omluvili a všem. Vše jsme si vyjasnili. Všichni jsou vpohode a bavili se s náma jenom Mařenka ne. A pak trenérka řekla že dvě holky z jejich sestavy půjdou s náma do sestavy a oni byli v jedné sestavě asi 8 let. Tak holky i Mařenka byli na nás naštvaný a nebaví se s náma. A Mařenka vypada že je na nás furt naštvaná a má mě bloklou na WhatsApp i když já ji mám fakt ráda a vše mě moc mrzí. A nevím jak se s ní udobřit aby to nebylo divné a abych se s Maruškou normálně bavila. Tak bych potřebovala poradit co dělat a děkuju že jsem se mohla vypovídat.
PS: omlouvám se za pravopisné chyby
Anet

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Milá Anet , víš že se té Mařence vůbec nedivím? Na jejím místě bych tě ještě s prominutím propleskl . Toto se nedělá a doufám , že už ses poučila . Pomlouvat někoho jen abys třeba zapadla , to je skutečně hnus . Zkus se jí omluvit , i když těžce pochybuji o tom , že to přijme . Říkat o někom za zády nějaké hnusárny?! Proč?

ltz
hodnocení

4x
Mařence bylo ublíženo pomluvou a ona má určitě svou hrdost. Nesmíš se jí tedy divit, že je na vás naštvaná. Ono se špatně zapomíná. Můžeš ji ale přát lepší kamarádky, než jste byly vy.

bapp
hodnocení

1x

Kolik ti je let, 11? tak hele, až se příště budeš účastnit nějaké podobné party, kde se bude pomlouvat, tak se hlavně k ničemu nevyjadřuj a radši mlč :) Je to hloupé a je to často past :) navíc, jak můžeš pomlouvat nějakou Mařenku, kterou vůbec neznáš? A i kdyby ano, proč máš potřebu se o ní bavit?

doplněno 06.11.23 10:30:

Velcí lidé mluví o nápadech, průměrní lidé mluví o věcech a událostech, a malí lidé mluví o jiných lidech, to si holka zapamatuj, až zas budete drbat!

hodnocení

0x
Mila Aneto,já se ani nedivím,že Marie se s vámi nebaví. Proti mně takhle jedna holka pomluvami postvala celý kolektiv a na to se nezapomíná. To je prostě svinarna. To se kamarádce nedělá. Můžeš se jí zkusit omluvit,otázka je,jestli tvou omluvu přijme. Ono zradit něčí důvěru je bolestna záležitost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]