Dobrý den, už od školky jsem nejlepší kamarádka s jistou holkou. oběma je nám 16 ale prosím berte mě alespoň trochu vážně. Nicméně asi před půl rokem jsem k ní začala cítit něco víc, úplně to nedokážu popsat ale začala jsem to cítit spíš jako vztah než kamarádství. Už jsem to nedokázala udržet a včera večer jsem jí to napsala. Nevím co mě to napadlo protože její reakci jsem očekávala. Už mi nepodepsala a ani telefon mi nezvedá nevím co dělat. Chci aby byla jako dřív ale zároveň chci aby tam bylo něco víc než kamarádství. Prosím pomozte.
Ten tvůj pokus byl "Všechno nebo nic". O lesbu zájem nemá takže nic. Tak si dej studenou sprchu a jdi někam ven sportovat nebo pracovat. A kamarádku nebo přítelkyni hledej jinde.
Violko, mně se stalo někdy po čtyřicítce, že o mě projevila velký zájem lesbička. Bylo to v cizině, byl to pro mě obrovský šok a utekla jsem do bezpečí. Myslím, že pro tvoji kamarádku to bylo podobné. Bude potřebovat čas, aby se s tím vyrovnala. A původní kamarádství už nebude jako dřív. Jestli je rozumná, budete se spolu bavit, ale pěkné holčičí kamarádství už to nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.