Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvod na ženy

Od: smode2 odpovědí: 7 změna:

Hezké sobotní dopoledne všem uživatelům :)

V rámci seznamování žen s muži za účelem partnerství, mají ženy cca v okně 15-25 let ideální čas kdy velmi snadno navazují nové vztahy, zejména s muži. Tedy ideální doba k seznámení s budoucím životním partnerem. Současně se v tomto období setkávají s největším zájmem mužů obecně. Nejpozději pak v časovém okně cca 35-45 let zájem mužů znatelně opadá a oslovování ženy ze strany mužů už zdaleka není co bývalo, nebo zájem mužů o seznamování se ženou úplně vymizí. Starší žena se tak musí vyrovnávat s faktem, že už není co bývala a protože na zájem mužů byla zvyklá, jedná se o určitý přírodní "podvod" na ni.

Otázka tedy směřuje na ženy: Kdy (můžete napsat i konkrétní věk) jste zjistily, že už se věci změnily a že již zájem mužů o vás opadá, není jako byl dříve? Bojujete s tím nějak? Všimly jste si toho vůbec? Máte s tím velký problém? Nebo vůbec žádný? Ignorujete či nepřipouštíte si tento fakt?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, jenom k tomu názvu dotazu. Já bych spíše viděl podvod na muže, když se ženy snaží stáří zamaskovat kosmetikou, plastickými operacemi, skrýt šediny odbarvením vlasů (často na výraznou červenou či zrzavou barvu, aby je žádný muž nepřehlédl) a tím si prodloužit "bratelnost" a uspět v konkurenci mladších sokyní (a to celé často s postavou ve tvaru soudku, takže marně ). Zdravím!
smode2
hodnocení

Často se říká, že ženy se nemalují kvůli mužům, ale proto, aby obstály v drsné konkurenci :)

ben®
smode2 - ano, to je pravda, resp. primárně to dělají kvůli jiným ženám. A ještě umí v mužích vyvolat dojem, že to je kvůli nim. Holt, necháváme se klamat, ale myslíme si o tom své . Je to taková hra.

liska5
hodnocení

2x

Já nemám čas to nějak vnímat. S ničím nebojuju, ale nemládnu. A taky nevysedávám s babkama vrstevnicema na lavičce za barákem, kde se řeší zlučové kameny. Jo, zahřálo mě, že mi u piva v zahrádce tipoval jeden o 15 let míň. Asi že jsem přijela na kole. Jo a vlasy si barvím, pokaždé jinak, ať je veselo. Jen černá jsem nebyla.

smode2
hodnocení

Dobrý přístup :)

hodnocení

2x

Je celý ten fakt vnímám z naprosto jiného úhlu. Nemyslím si, že to je jen o fyzické kondici, ale i o zázemí lidí. V určitém věku jsou ženy a muži zadáni, ve vztahu nebo v manželství. A ti co nestojí za nic, hledají a nacházejí jen samé ztroskotance a podivná individua, se kterými není záhodno si něco začínat a počítat s nimi do budoucnosti? Tož to vůbec! Slušný člověk od určitého věku není už volný. *alene* Před tímhle věkem je ještě nějaké období vhodné na flitr a nevěru. Ale trvalka? Vůbec!

id
hodnocení

0x
Haló, vy dva pánové. Chcete nám sdělit, že máte nejraději neupravené, nenalíčené ženy?
Já se ličím pro sebe a vy chlapy jste mi ukradený co si myslíte.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]