Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nás vidí ve světě

Od: sigerue77 odpovědí: 7 změna:
Pořád slýchám jak měl/má Lipavský, Pekarová, Hřib destruktivní dopady na naše vztahy ve světě a musíme poklonkovat Číně a Rusku jako za Zemana, protože "provokování"Číny nám nic nepřinese. A nyní projíždím internet a na téměř nejnavštěvovanějších stránkách v Indii najdu názor syna ministra zahraničí, který obdivuje ze jsme se nakonec vzepřeli a nestali jsme se kolonií. Evidentně má naše sebevědomá zahraniční politika úspěch.
Viz hindustantimes.com/...
idnes.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
cca..98% lidí na celém světě, ani neví kde nějaké Česko leží. Nebo že vůbec existuje. No a pár článků v nějakých Indických novinách to nezachrání. A hádejte proč jsou ty noviny nejnavštěvovanější?
doplněno 27.10.23 11:51:

Jen doplním:

A to myslíte tyhle Indy?;)

google.com/...

Když jsem v USA zmínila Prahu, mnohde reagovali Á to je Jugoslavie. A jednou jsem opravdu byla v šoku, když stará babča prohlásila, slyšela jsem malá zemička kdesi na východě, lidi tam nemají co jíst.

hodnocení

1x
Je to vtipné a ještě vtipnější na tom je, ze 99,9% Indů ani neví, že nejake cesko existuje. Mluvil jsem se znamou, ktera zije v USA a tam ji spíš mají za Čečenku než Češku. To jim nic neříká :-D

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, ono mělo dobré jméno ve světě (hlavně v tom "třetím") bývalé Československo - např. zbraně, elektrárny, lokomotivy, pivo, bižuterie, sklo. A kde si to pamatují, tam máme dobré jméno stále, i když teď už znají spíše Nagano a jména Jágr, Nedvěd, Havel. Ovšem, musíme si zde interně přiznat, že ČR (zatím ) není "pupek světa". Zdravím!

Česko ani pupek nikdy nebude. Leda bychom obsadili Polsko, Německo a pak celou Evropu hihi

okolik

*smich**smich**smich**smich*

v USA ani netuší, že nějaká ČR existuje. Spíš si Čechy zařadí k Polákům, těch je tam hejno. Ale obyčejně je zaujme český akcent a poté se zeptají odkud jste.

news
hodnocení

0x

"a na téměř nejnavštěvovanějších stránkách v Indii"

No podle oběhu je to asi patnáctý až dvacátý novinový titul v Indii, navíc vycházející v angličtině, ne v hindštině (kolik indů ho asi tak čte?) Spíš takový proevropský pamflet pro expaty..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]