Nepíšete výrobce. Někdy je tento výrobek trvanlivý, pak to není žádná sláva. Měla by být na výrobku uvedená Éčka, konzervanty, stabilizátory, barviva. Tomu byste se měla spíš vyhýbat. Případně to střídejte s něčím zdravějším, jednodušším, bez té chemie a doplňujte porcí zeleniny a třeba zapíjejte mrkvovou šťávou.
Dobrý den, pokud to není jediný pokrm, který přes den či v týdnu jíte a je to čerstvé, tak to nevadí. Zkuste i něco jiného, ať to nemáte tak fádní (např. nějaký salát - vlašský, pochoutkovy, hermelínový, pařížský, rybí či nějakou pomazánku). Zdravím!
Nemyslím si , že je to vhodné , ty saláty jsou samé éčko. Nehledě na to , kolik je tam soli
okolik
Mario, nejde jen o stabilizátory a jiné dobrůtky, ale je potřeba i zohlednit stav, kdy z přemíry studeného jídla s majonézou docházi v organizmu ke kalcifikátům.
okolik
Kalcifikáty v tzv. měkkých tkáních jsou velice bolestivé.
Tento závitek - šunka je hróooóoooóóóooooóóoozně dobrý, střídám ho s křenovým šunkovým závitkem. Škodlivé to je asi jako bramborový salát. TJ. nijak moc, ale to není konzumace vitamínů - tedy ten můj křen možná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.