Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kluk mi řekl toto

Od: ivetka odpovědí: 6 změna:

V práci se kamarádím s jedním klukem. Dost jsme si pomáhali. V posledních týdnech jsem si ale všimla, že mě začal úplně ignorovat, jen mě pozdravil. Napsala jsem mu proto, jestli spolu nepůjdem na jídlo. On souhlasil. A já se ho zeptala na to, že mám takový pocit, že se něco stalo, že se se mnou přestal bavit atd. Páčila jsem to z něj a on mi nakonec řekl "že jsem mu strašně přirostla k srdci a že na mě musí pořád myslet". To mě úplně rozhodilo a docela to bylo trpaný, jelikož jsem nevěděla, co na to říct a jen se na něj usmála a pak se to nějak zamluvilo. Myslíte, že ta jeho ignorace byla opravdu kvůli tomu, co mi řekl, tedy, že se do mě zamiloval?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Jo. A neví co s tim, možná se bojí odmítnutí. Nebo s nějakou chodí a teď taky neví co s tim, nechce jí podrazit... Možností je víc.

liska5
hodnocení

0x

Proč to z něj páčíte? On si musel připadat jak u tabule. A teď se asi cítí trapně. Prostě se zakoukal a možná zamiloval a teď aby měl strach se sám projevit. Pokud máte i Vy o něj zájem, tak budte na něj milá, smějte se spolu, povídejte si, plánujte další setkání, ale nechtějte, aby Vám referoval o svých citech. Kolik Vám je oběma?

bee

Protoze to jsou klasicke zenske testy. Pokud na tohle takhle chlap odpovi, tak je to b... a je automaticky diskvalifikovan, chudak... zenske tohle neimponuje.

liska5

To je adept na oddaného psa, co se plazí k nohám...

ltz
hodnocení

0x
Zamiluje se do ženy a ignoruje ji. To je také zvláštní. Při tom poslednim setkání a po tom vyznání, měl velkou příležitost vás třeba po práci někam pozvat. Také ale nepíšete, jestli není už jinde zadaný a opravdu si více nemůže dovolit. Také ho mohla odradit ta vaše reakce. Jenom jste se usmála a bylo vám trapně. Ale také si to zamilovaní mohl jen vymyslel a důvod ignorace může být úplně jiný.
liska5

Třeba se dozvěděl na fcb, že ona je zadaná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]