Dobrý den. Trochu netypicka otázka. Když si všímám rozdílu mezi muži a ženami, ve mně dlobá otázka. Jaké to je být ženou. Jaké to je mít prsa a vaginu. Nemám na mysli ostatní věci, jako porod a menstruace. Opravdu mě jenom zajímá pohlavní znaky. Vagina:volnost mezi, plochost ale odkazanost si k močení vždy sednout. Prsa:když je má majitelka malá je to celkem v pohodě, ale u velkých je majitelka odkázána nosit podprsenku i v parném létě, kdy ji prsa omezou v pohybu.. Kdyby jste měli možnost si na jeden den vyzkoušet, být opačným pohlavím, vyzkoušeli by jste si to...?
Já jsem holka s malýma prsama. Nijak mě moje neprsa neomezují, čůrání zvládám i ve stoje, je-li to třeba. Být ženou, krásnou ženou, je paráda. Znám kluky, které dělají gymnastiku apod. takže ti zrovna omezení v pohybu nijak zvlášť neřeší, ani asi nepociťují. Za mlada jsem o tom také přemýšlela,jaké je to být klukem a že bych si to ráda vyzkoušela. Dávat pozor na koule, přehazovat, rovnat pindíka a tak
Sice se mi večer budou totálně podlamovat kolena a koupelna bude zralá na rekonstrukci, o ložnici ani nemluvě, ale sichr to bude den plný neopakovatelných zážitků a překvapivých objevů
O tom, že je lepší být ženskou jsem byl naprosto pevně přesvědčen a neustále utvrzován cca do dvaceti. To jsem byl mladej a blbej. Pravda - holky samotné byly taky jistě spokojeny. Dnes bych neměnil ani za nic.
Ženské tělo, je nejenom fyzicky, ale i duševně rozpolceno více, než tělo mužské.
liska5
Máme tajné štěrbiny, a to je dobře.
Já su ráda, že jsem holka. I když jsem hrála fotbal, tak jsem chtěla být vždycky holka. Taky mě baví vaření, šití a pěstování kytiček, což od kluka neočekávám.
liska5 neberte si to osobně, ale svého času jsem měl co do činění s hráčky Strahovské ligy a vesměs to byly lesby. Jaké s tím máte zkušenosti Vy?
liska5
Ano, hrála jsem ligu v 70. letech a pár jich v týmu bylo. Tutově dvě. Já ne. Já v tu dobu měla kluka, kterého jsem si vzala. Teď vím o několika, co šly v posledních deseti letech hrát z "periferie" do Prahy. Důvod byl, že se tam jaksi ztratí a odejdou z míst, kde s nima má okolí problémy. Vesměs krásné holky. Překvapivě se jedna taková vrátila s děckem..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.