Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké je to, být ženou...?

Od: klokan odpovědí: 16 změna:
Dobrý den. Trochu netypicka otázka. Když si všímám rozdílu mezi muži a ženami, ve mně dlobá otázka.
Jaké to je být ženou. Jaké to je mít prsa a vaginu. Nemám na mysli ostatní věci, jako porod a menstruace.
Opravdu mě jenom zajímá pohlavní znaky.
Vagina:volnost mezi, plochost ale odkazanost si k močení vždy sednout.
Prsa:když je má majitelka malá je to celkem v pohodě, ale u velkých je majitelka odkázána nosit podprsenku i v parném létě, kdy ji prsa omezou v pohybu..
Kdyby jste měli možnost si na jeden den vyzkoušet, být opačným pohlavím, vyzkoušeli by jste si to...?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

9x
Co vám mám říkat, je to na piču. V příštím životě chci být chlap a teplej k tomu, abych nemusela žít s nějakou čúzou a řešit děti.

*smich2*dobře Vy... Já svoje ženství nepociťuji nijak úkorně, ale příští život bych si i ráda odpustila - jednou stačilo.

kmet
hodnocení

4x

Se ženou doporučuji neměnit, nebude se pak chtít vrátit! *smich*

22.10.23 15:27
:)

hodnocení

2x
Já jsem holka s malýma prsama. Nijak mě moje neprsa neomezují, čůrání zvládám i ve stoje, je-li to třeba. Být ženou, krásnou ženou, je paráda. Znám kluky, které dělají gymnastiku apod. takže ti zrovna omezení v pohybu nijak zvlášť neřeší, ani asi nepociťují. Za mlada jsem o tom také přemýšlela,jaké je to být klukem a že bych si to ráda vyzkoušela. Dávat pozor na koule, přehazovat, rovnat pindíka a tak *smich*

kdosi
hodnocení

2x

Na jeden den?

To je nabídka, která se neodmítá *ua*

Sice se mi večer budou totálně podlamovat kolena a koupelna bude zralá na rekonstrukci, o ložnici ani nemluvě, ale sichr to bude den plný neopakovatelných zážitků a překvapivých objevů *smich*

A další den zase všechno při starém :-D

hodnocení

1x
O tom, že je lepší být ženskou jsem byl naprosto pevně přesvědčen a neustále utvrzován cca do dvaceti. To jsem byl mladej a blbej. Pravda - holky samotné byly taky jistě spokojeny. Dnes bych neměnil ani za nic.

hodnocení

0x

Prší venku, co?

hodnocení

0x

Musí to být hrozné, ze vzorku dvaceti nápadníků si vždy neomylně vybrat největšího i*diota a pak nadávat na chlapy, že jsou "všichni" takoví...

Mimochodem víte, proč nemůže být ženské přirození ve vodorovné poloze?

Protože by při chůzi ze schodů mlaskalo...

hodnocení

0x

Ženské tělo, je nejenom fyzicky, ale i duševně rozpolceno více, než tělo mužské.*smich*

liska5

Máme tajné štěrbiny, a to je dobře.*smich*

Já su ráda, že jsem holka. I když jsem hrála fotbal, tak jsem chtěla být vždycky holka. Taky mě baví vaření, šití a pěstování kytiček, což od kluka neočekávám.

No já rád šiji , vařím , peču a rostlin mám tolik , že to skoro nestíhám . A to jsem chlap ;)

liska5

To jsou samé bonusy. *placni*

liska5 neberte si to osobně, ale svého času jsem měl co do činění s hráčky Strahovské ligy a vesměs to byly lesby. Jaké s tím máte zkušenosti Vy?
liska5

Ano, hrála jsem ligu v 70. letech a pár jich v týmu bylo. Tutově dvě. Já ne. Já v tu dobu měla kluka, kterého jsem si vzala. Teď vím o několika, co šly v posledních deseti letech hrát z "periferie" do Prahy. Důvod byl, že se tam jaksi ztratí a odejdou z míst, kde s nima má okolí problémy. Vesměs krásné holky. Překvapivě se jedna taková vrátila s děckem..

bee
hodnocení

0x

Velmi by zalezelo na veku one zeny, zena je na vrcholu jindy nez chlap!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]