Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sdílení polohy v reálném čase

Od: pet* odpovědí: 9 změna:
Jen taková otázka k zamyšlení mám věřit své přítelkyni co mě podvedla několikrát nebo googlu který zapisuje polohu a pak když v časové ose vidím že asi doma nespala když Google říká něco jinýho tak to skončí hádkou a ať si věřím radši googlu tak nevím komu byste věřily má někdo zkušenosti podobné dik

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slovan
hodnocení

4x

Hlava mi nebere, proč osobu "co mě podvedla několikrát" vůbec nazývat přítelkyní.

Pán je asi masochista nebo něco podobného...

Pokud chceš řešení, tak se s ní nehádej, neptej, nepátrej a takový "vztah" definitivně ukonči.

Kdysi jsem četl trefný citát, že "lidé se ptají na radu tehdy, když ví, co mají dělat, ale chtějí slyšet něco jiného"...

pet*
hodnocení

Trefná odpověď ale malej detail je to moje šéfová a svoji práci mám rád ale ikdyz ne zas za každou cenu

hodnocení

3x

Jako vazne trakujes svoji holku?

Jak dlouho spolu planujete jeste byt?

Myslim, ze v tomto pripade je uz uplne jedno, cemu mas verit.

pet*
hodnocení

Tak dlouho dokud nás to asi bude bavit oba

hodnocení

0x
Dotaz.
Jak jste zjistil její polohu? Vy máte přístup do jejího účtu,nebo vám dala povolení.?
pet*
hodnocení

Ano stejně tak jako má ona přístup k mému

mll
hodnocení

0x

Mě to připomnělo tento vtip abclinuxu.cz/...

pet*
17.10.23 14:36
hodnocení

to sedí

hodnocení

0x

Ak partnera / ku potrebujete smirovat a neverite mu, tak sa rozidte. Spiclovanie nie je riesenie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]