Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starbucks České Budějovice

Od: davek odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, mám takový dotaz bude v Budějovicích Starbucks? Protože na Googlu je prej že hledají manažera pro novou pobočku v Českých Budějovicích ale jinde na Googlu o tom chcípl pes. Jak to je?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

davek
hodnocení

Odeslalo se to?

hodnocení

0x

Proč se nezeptáš přímo Starbucku, tam by to měli vědět nejlíp. Určitě líp, než cizí lidé, když to podle tebe nejde vygooglit, takže to asi na netu nebude moc prezentované

A kontakt na ně není těžké najít, stačí zadat do googlu Starbucks kontakt a hned na tebe vyskočí

starbucksathome.com/...

davek
hodnocení

Neodpovídají na email

hodnocení

0x
Myslíte tohle?
starbucks.jobs.cz/...
davek
hodnocení

To vypadá že tam fakt bude!

noname
hodnocení

0x
Taky jsem jim psala, na facebooku mi napsali že o tom nic neví a jinde neodpovídají… nechápu proč si hrajou na tak tajemný a neodepíšou jo bude nebo nebude.. šašci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]