Pavel, rozporujete rozhodnutí 20. KVĚTNA 2023 Mrkněte sem později, jak to dopadlo. Nebudete moct používat svůj účet na Facebooku a lidé ho neuvidí. Co bude následovat Kontrola vašich informací nám obvykle zabere den a kousek. Pokud zjistíme, že váš účet naše zásady komunity dodržuje, budete moct Facebook zase používat. Pokud zjistíme, že váš účet naše zásady komunity nesplňuje, bude trvale zablokovaný a už to nebudete moct rozporovat.
Ja facebook nevlastnim a vubec nepouzivam. Takze z tezi vim, jak vypada. U otazky chybi dost informaci. Jsi vubec na strance sveho facebooku. Cestina je ne uplne nejlepsi. Muze se tedy jednat o phishing nebo scam - na zaklade podvodne zpravy s napodobenou grafikou se nekdo (z ciziny) snazi uzivatele FB (Pavla) zastrasit a pozdeji z neho vylakat penize, hesla ci osobni udaje.
Neco podobneho tu pred par lety bylo, pry jak me natocily pri masturbaci, a jestli nezaplatim v Bitcoinech, zverejni video, kde ... Jen maly detail, ze kamera je prelepena.
Nebo pred vice lety ... vas pocitac zablokovala policie pro podezreni z ... A pak zaplatte kauci zde (odkaz na podvodnou stranku, snazi se ziskat udaje platebni karty).
Hlavne nezdelovat hesla a osobni udaje a nikde nic neplatit.
Messenger naprosto nefunkční byl mi zablokován dne 11.8.2025 ve vecernich hodinách a to zcela bezdůvodně o nic nejde měl jsem tam pár kontaktu ale toto jednání je naprosto nepřípustné stížnost podávat nebudu ale zároveň si nehodlám zakládat zase nový účet facebook i messenger nejhorší sociální síť co kdy existovala Naprostá katastrofální si toto mohou dovolit No řešení mám jedno, další účet si již nezaložím a přejdu buďto na zcela jinou aplikaci, nebo se vrátím zcela vážně k tlačítkovému telefonu.Pro mne to definitivně po 11.srpnu 2025 skončilo Věřím, že vašem najdu alternativní aplikaci k messengeru protože fackebook ani messenger již používat po tomto nechci ani nebudu .Je konec nebudu dále používat ani fackebook ani messenger
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.