Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pravost e-shopu

Od: pardal® odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny kteří by mohli pomoci objasnit můj dotaz. Chtěl jsem objednat z eshopu wego. Mají dobré ceny. Recenze na svých stránkách dobré, samozřejmě ty si e-shopy píšou samy. V rejstříku ČOI sice jako podvodný e-shop vedený nejsou ale bezplatná linka je v anglickém jazykovém úvodu a pouze záznamník a na email nereagují. Sídlo je na Slovinsku.Stránky jsou vytvořeny skvělé a přesvědčivě. Nemá někdo zkušenost s tímto eshopem abych při objednávce nenaleťel. Děkuji moc za případnou odpověď a zkušenosti.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Já bych do toho nešla. Na Heuréce nemají ani jednu recenzi a když jsem si je chtěla prohlídnout, Eset je vyhodnotil jako rizikové.

Je plno osvědčených e shopů, myslím že nestojí za vidinou ušetřených pár korun, přijít o hodně.

To je jen můj názor.

Zkuste se podívat tady, jestli jsou na seznamu coi.cz/...

hodnocení

Děkuji za názor. Na ČOI jsem se už díval ještě než jsem se zde dotazoval a nejsou tam ale třeba se tam brzy objeví. Do teďka mi nepřišla ani odpověď z jejich emailu. S Vaším názorem samozřejmě souhlasím, budu objednávat i když o něco dráž asi z osvědčeného shopu kde toto zboží také mají.

hodnocení

0x
Zdravím, příště možná doporučuji uvést i doménu to je to za tečkou. (.Cz, .com, .sk apod..) Jedná adresa je wego.com, které asi nemáte na mysli, jelikož nabízí lety/zajezdy a taktéž nemá sídlo na Slovinsku. A další,kterou jsem našel je .cz garážová vrata a nějaké další produkty, ale tahle dle všeho nemá sídlo na Slovinsku. Můžete poskytnout i informací o doméně?
doplněno 13.10.23 12:25: Omlouvám se, po delším hledání a vypnutí blokace webu. Jsem narazil na ten e-shop (wego-shop) už jen to, že to mají za nízkou cenu je podezřelé z 800 na 100. Zdarma 490 Kč už jen tohle je podezřelé. Případně zboží dorazí po pár měsících, ale úplně jiné či nefunkční. A komunikace s němi je často nemožná. Zde třeba recenze zbozi.cz/... (zase stejná firma) závěr zní nedoporučuji. Dle všeho na dané adrese co uvádí nemají ani sídlo.
hodnocení

Děkuji za názor, ano jde o e-shop wego.cz Bohužel doposud nepřišla odpověď na můj email takže také již nebudu nic objednávat.Takže jest-li jsem to dobře pochopil tak tenhle e-shop se dříve jmenoval Top shop ale z důvodu ztráty reputace se přejmenovali na Wego shop aby mohli zřejmě pokračovat v podvodech.

hanulik
hodnocení

0x
Objednala jsem kulmu měla dojít v pondělí ta příplatek rychlejší dodání ta tím nic nedorazilo na stránkách to píše je na cestě tak jsem zvědavá
bea

Dobrý den hanulik, chci se zeptat - byla Vám kulma doručena a pakliže ano, funkční? Uvažuji v tomto eshopu nakupovat a nějak se mi nezdá číslo účtu-jak jste platila Vy , kartou? Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]