Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Joy Rank, podvedená, nebo spravedlivě odsouzená

Od: mama123 odpovědí: 10 změna:
V MasterChef 2023 se objevila Joy Rank, kadeřnice a milující matka, asi jste i tom slyšeli. Jsou toho plné stránky, jaký je Váš názor, opravdu si to nezasloužila, nebo byla nespravedlivě odbyta?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Zajímáte se celkem zbytečně o osud nějaké cizí ženy. Já si z tohoto dotazu vypůjčím některá vaše slova a zeptám se na něco jiného. Jako jistě milující matka jste zde nedávno konzultovala školní problém. Dostala jste správnou odpověď. Opravdu si ta odpověď nezasloužila alespoň jedno slovo "děkuji"?

Máte dobrou paměť.

tazatelka se třeba ptá, aby řeč nestála...

hodnocení

4x

Nevím, v životě jsem o ní neslyšel, ale jestli je ten masterchef nějaká blbá show a ona ji vyhrála nebo nevyhrála, tak mě to stejně nezajímá bez ohledu na detaily

k2

A proc tedy reagujete, kdyz o dane veci/osobe nic nevite?

Protože se mama123 ptá i na můj názor a nepodmiňuje to tím, že bych o dotyčné slyšet musel.

Jen si myslí, že jsem o tom asi slyšel = možná jo, možná ne ...

k2

Pokud to berete takto, tak nezbyva, nez doufat, ze svuj nazor nebudete ventilovat u vsech otazek/diskuzi/temat, o kterych vite uplne hovno.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, spravedlivě podvedená . Zdravím!

lojza
hodnocení

1x
Plné stránky? Které? *smich*

Takové, jaké denně čtete *smich* - Joy Rank. Nigerij/..., Ares, RES, Živnostenský rejstřík...

Tak jsem se kouknul do žvnostenského rejstříku, ares-u a res-u a kromě adresy tam není nic zajímavého, ani o nějakém odsouzení se tam nepíše ... takže asi nejde o nic důležitého a/nebo to ještě není pravomocné :-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]