Nejste přihlášen/a.
Ne
0,-
Já si věci za které zaplatím rád nechávám (dlouhodobě), takovou službu nikdo neposkytuje. Nemohu si ani kupovat filmy online protože většina vyžaduje nějakou formu DRM která zítra nemusí fungovat a náhrada pro mě by byla veškerá žádná (spousty takových případů).
Takže u filmů jedině "alternativní cesty", co se týče hudby tak velmi rád zaplatím za Flac třeba na BandCampu.
Předplatné na SW je nehorázná rakovina a nikdy bych ji nepodporoval už jenom z principu. Člověk pak nemá žádnou kontrolu nad softwarem na kterém může záviset značná část jeho života a může být kompletně v háji pokud se náhle změní podmínky nebo firma poskytující software zkrachuje (jen 2 z obrovské hromady problémů)
Knihovnu už taky dlouho nepoužívám a knížky si půjčuji "alternativně" protože všechny knihovny u nás ve městě mají literaturu minimálně 10 let starou a dobrý zdroj e-knih bez DRM zatím neznám
Ano
Když jsem byla v "produktivním" věku, byla rodina, děti a jejich zájmové činnosti, zaměstnání, karavan, ryby, pes, výlety, spousta přátel. Přístup na kulturu jsem měla pracovní, zdarma. Legitka v knihovně nestála téměř nic. Čas všechno změnil a teď, když blbě chodím, nejlepšími přáteli je počítač s internetem, káblová televize, rádio. 1.020 kč + koncesionářské poplatky + tlačítkový mobil.
Ne
Neplatím za nic, za co nemusím. Nepočítám povinnou daň za (ne)sledování ČT a rozhlasu (ani nevím, kde bych onu placenou stanici našel) a základního Internetu (to nepovažuju za předplatné).
Kdysi dávno jsem odebíral časopisy "Věda a technika mládeži", "Amatérské rádio" a později "Československá fotografie" (ještě je mám schovaný... )
Kolik jsem za to tenkrát platil už si nepamatuju
Magdone, také jsem odebíral Amáro červené i modré , a radiový konstruktér a VTM. Připomenu, že první 3 byly vydávány
ve spolupráci se Svazarmem a cena? Červené AR 4,-Kčs, Modré AR 4,- později 5,- Kčs, R konstruktér 4,50 Kčs (A5)
a VTM v r.1962 2,-Kčs za 1 výtisk.
Platím necelou pětibábu měsíčně, ale je v tom wi-fi. Z toho samotná TV s asi padesáti použitelnými programy stojí jen 90 Kč. Dům má totiž mizernou STA, jinak bych do toho nešel vůbec. Z prémiových programů, které jsou v ceně, má pro mě význam jen FightBox HD.
Devadesát korun je dobrá cena.
Problémy se STA znám, u jedné bylo před pár lety rozhodnuto, že budou DVB-T převádět do analogu. Řešení pro novou TV - která dodnes slouží - byla pokojová anténa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.