Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z čeho a jak udělat držák na kanistr?

Od: leoss* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám doma kanistry 5l, které jsem koupil s pitnou vodou. Plastové držáčky se mi však zlomily a teď se mi špatně plné přenášejí.

Používám je na plnění vody ze studánky, kterou mám daleko.

Neporadili by jste mi někdo jak udělat nějaký držák (ucho) na přenášení?

Děkuji Leošš

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, navštivte elektro a zakupte stahovací pásky. Jednu omotejte kolem hrdla a druhou před stažením, provlékněte tak aby po stažení vzniklo oko.

Vázací pásky stan/...

leoss*
hodnocení

NEzní to špatně ty pásky ale jak to udělat jak jste to psal?Jednu stáhnu kolem hrdla a tu druhou když provleču, bude mi přeci taky logicky stahovat ne?A oko nebudu pak na prostrčení ruky?

jabraka*
hodnocení

0x

Leošku,kupuješ někdy balenou vodu v PET lahvích?Někteří výrobci mají pro nesení pásku s lepidlem z plastu.Ta páska je nalepená na PE obal a drží až neuvěřitelně dobře.Zkus to použít na tvůj kanystr!

JABRAKA

ukulele*
hodnocení

0x

Dobrý den, popros tatínka, aby Ti vyrobil držáčky z izolovaného drátu, to je ten s bužírkou, doporučuji alespoň o průměru 4 - 6 mm, barvy libovolné, jako seženete, drát dlouhý asi tak 45cm v půli ohněte podle hrdla láhve, hrdlo prakticky omotejte, pak vytvořte několik otočení drátu a nakonec vytvořte držáček pro úchyt rukou

ukulele*
hodnocení

0x

pokus o vložení obrázku

doplněno 12.07.10 19:45:

bohužel, nějak mi to nejde...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]