Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Před týdnem jsem byl na pohovoru v Praze u firmy Schlieger na pozici Obchodního zástupce pro Středočeský kraj a náborář mi tam tvrdil že si lidé na Ičo vydělají průměrně tak 90k Kč. Četl jsem recenze na Atmoskop a je to tak 50na50 :D. Náborář mi tvrdil jak velké výdělky jsou u nich možné, že není problém udělat 130k za měsíc. No bylo to tak růžové že nevím jestli mu to věřit. Normálně bych mu to nevěřil, ale je pravda že lidé v poslední době ohledně FTV a solárních kolektorů a TČ doslova šílí a chce to teďka každý, takže vesměs všechny firmy nestíhají. Jaký na to máte názor, nečekám že to bude med a opřu se do toho pořádně, takže mi nebude vadit, když strávím v práci 250 hodin měsíčně když si vyfatkuruji 90k.
Děkuji Vám za rady třeba se tu najde někdo kdo už tam pracoval a ví své.
Luky
Pokud jsem byl v kontaktu s bývalými zaměstnanci, tak neřekli nic dobrého. Firma všechno nezaplatí, arogantní vystupování od firmy atd. Závisí to asi také na tom, co kdo chce, zda spokojenost klientů a výdělek nebo zlatý důl. To je jeden úhel pohledu. Druhý pohled je samotná firma. Mohu Vám říci na základě svých zkušeností, že Schlieger je fotovoltaický šmejd. Neříkám to jen já, podívejte se na recenze. Od této firmy utéct. Je to na Vás, co chcete. Na základě toho, co píšete, asi hledáte zlatý důl. Tak ať se Vám u Schliegru daří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.