Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příslib zaměstnání

Od: jana469 odpovědí: 7 změna:
Zdravím, mého otce by měli propustit z vězení, ale potřebuje příslib zaměstnání, obvolala jsem pracovní agentury , úřad práce ale nikde mi nepomohli.. Kde bych ho mohla sehnat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

To si musí shánět v první řadě on sám. Nebo snad neni svéprávnej? Volat mi jeho dcera tak automaticky říkám NE.

jana469
hodnocení

To by samozřejmě rád, ale z vězení volat nemůže..
id
Když vězeň nemá žádné přibuzné, tak kde příslib vezme? Nebo jej nikdy nepropustí? Dotaz sněrujte přímo na věznici. Nějaké řešení musí existovat.
asd1

Ve věznici na to jsou lidi...

racio
hodnocení

0x

Příslib zaměstnání je papír pro papír - takový "závazek" je v podstatě nezávazný a právně nevymahatelný. Nemáte v rodině či okolí nějakého podnikatele nebo živnostníka?

hodnocení

0x

Zkuste se zeptat třeba tady Nabídka práce - R/... nebo hledejte podobnou neziskovku.

nerentier
hodnocení

0x

Chtěl jsem navrhnout vhodnou pracovní pozici, ale respektuji pravidlo Z1. Vězeňská zařízení disponují seznamem organizací, které se věnují začleňování propuštěných vězňů do společnosti. Iniciativu musí vyvinout především pan otec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]