Nejste přihlášen/a.
Mladík na plese se zakoukal do krásné, od pohledu něžné a křehké slečny. Dívka na plese byla s rodiči a on neustále přemýšlel jak jí oslovit. Vyzvat ji k tanci si netroufl, protože nebyl nejlepším tanečníkem a bál se, že by si hned pokazil první dojem. Najednou uviděl jak dívka odchází na toaletu. Vyrazil a došel k toaletám právě když dívka vstoupila dovnitř. Rozhodl se, že počká a osloví ji, až vyjde ven. Čekal poměrně dlouho a tak stihl promyslet spoustu variant. "Dobrý večer slečno, bavíte se dobře?" mu nepřišlo úplně vhodné, takové chladné a odtažité. "Ahoj, já jsem Mirek!" by bylo možná zase až příliš hr. A tak když se dívka asi po deseti minutách objevila před dveřmi toalety, mladík se na ní upřeně podíval a vyhrkl: "Sralas?"
1.
Nóbl panička uspořádala zahradní párty. Jeden z hostů se chvilku nudil a tak kouká, jak na druhém konci zahrady pracují dva zahradníci. Jeden se zrovna rýpe v zemi a ten druhý najednou z ničeho nic vyskočí a předvede nádherné, prudké taneční figury. Host je úplně unesen a říká hostitelce: "Ten chlápek tancuje tak báječně, že bych mu zaplatil tisícovku, kdyby to přišel předvést do našeho kursu aerobiku." Hostitelka pak druhému zahradníkovi řekne o tomhle návrhu a ten volá na prvního: "Hej, Pepo, myslíš, že za tisícovku bys znova šlápnul na ty hrábě?"
2. Právě skončil velmi temperamentní tanec v baru. Rozohněná dívka děkuje se zářícíma očima pánovi za tanec. "Za co?" diví se pán. "Přece za ten tanec!"
"Ale vždyť já jsem netančil, já jsem se tlačil k baru pro cigarety a snažil jsem se vás odstrčit!"
3. Na tanečních: "Ty máš ale dneska krásný oblek!” "No, víš já mám po skončení ještě jeden pohřeb.”
Jaký je rozdíl mezi Židem a Santa Clausem?
Santa vstupuje komínem a vychází dveřmi.
________
Proč v Brně zrušili šalinu 3? Protože měla politicky nekorektní trasu ze Židenic přes Tábor do Komína.
Tančili jsme hned v první lekci mazurku, kde jsou dva úkroky vlevo dva vpravo, tanečníci se na sebe podívají, kluk se představí, pak dva úkroky a představí se partnerka... a kluk se posune dál..A tak ke mne došel postupně i náš mladý fešný taneční mistr. Představil se Polychronis Jalamudis. Svitlo mi, že si dělá srandu, tak jsem mu to vrátila taky z oblasti chemie s lehce komediálním úklonem: Těší mne, Kyselina Sírová...Až pak jsem se dozvěděla, že ten náš učitel tance je řeckého původu.... Ale vzal to s humorem, a ještě tím bavil po skončení ostatní.
Přemýšlím o smyslu této otázky. K čemu je dobré sypat z rukávu vtipy o tancování v tanečních? Spíš byste se měl předvést před rodiči co jste se v tanečním kurzu naučil. K tanečním samozřejmě patří i výuka společenského chování a etikety. Nebo je to snad požadavek tanečního mistra (znát co nejvíce vtipů o tanci)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.