Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potrebuji vtip do tanecnich

Od: kub odpovědí: 22 změna:
Dobrý den potřebuji vtip do tanečních o tancování ale nesmí být sprostý, a musí být vtipný pro 15 leté a rodice

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

2x

Mladík na plese se zakoukal do krásné, od pohledu něžné a křehké slečny. Dívka na plese byla s rodiči a on neustále přemýšlel jak jí oslovit. Vyzvat ji k tanci si netroufl, protože nebyl nejlepším tanečníkem a bál se, že by si hned pokazil první dojem. Najednou uviděl jak dívka odchází na toaletu. Vyrazil a došel k toaletám právě když dívka vstoupila dovnitř. Rozhodl se, že počká a osloví ji, až vyjde ven. Čekal poměrně dlouho a tak stihl promyslet spoustu variant. "Dobrý večer slečno, bavíte se dobře?" mu nepřišlo úplně vhodné, takové chladné a odtažité. "Ahoj, já jsem Mirek!" by bylo možná zase až příliš hr. A tak když se dívka asi po deseti minutách objevila před dveřmi toalety, mladík se na ní upřeně podíval a vyhrkl: "Sralas?"

liska5
07.10.23 10:33

No, tak *alene*

kub
hodnocení

Áe něco kratsiho
@k2 ten byl první, co mě napadl *smich*
kub
hodnocení

Prosimvas je to nalehave
kub
07.10.23 10:48
hodnocení

Halo
lojza
„Smím prosit?”
„S děckem netancuji.”
„Pardon, nevěděl jsem, že jste těhotná!”

id
hodnocení

2x
Kubo, jen píšeš, já potřebuji, já potřebuji ... Já toho také potřebuji hodně, ale vždy bych požádala, poprosila. Asi tvá máti udělala chybu ve výchově. Proto ti nepomohu.

ramf
hodnocení

1x

1.

Nóbl panička uspořádala zahradní párty. Jeden z hostů se chvilku nudil a tak kouká, jak na druhém konci zahrady pracují dva zahradníci. Jeden se zrovna rýpe v zemi a ten druhý najednou z ničeho nic vyskočí a předvede nádherné, prudké taneční figury. Host je úplně unesen a říká hostitelce: "Ten chlápek tancuje tak báječně, že bych mu zaplatil tisícovku, kdyby to přišel předvést do našeho kursu aerobiku." Hostitelka pak druhému zahradníkovi řekne o tomhle návrhu a ten volá na prvního: "Hej, Pepo, myslíš, že za tisícovku bys znova šlápnul na ty hrábě?"

2. Právě skončil velmi temperamentní tanec v baru. Rozohněná dívka děkuje se zářícíma očima pánovi za tanec. "Za co?" diví se pán. "Přece za ten tanec!"
"Ale vždyť já jsem netančil, já jsem se tlačil k baru pro cigarety a snažil jsem se vás odstrčit!"

3. Na tanečních: "Ty máš ale dneska krásný oblek!” "No, víš já mám po skončení ještě jeden pohřeb.”

hodnocení

0x

Konverzace při tanci: ,,Slečno, já se potím jako prase. Potíte se taky tak?"

kub
hodnocení

Má to být vtipne

hodnocení

0x

Zkuste kouknout sem, třeba si nějaký vyberete ivtipy.cz/...

hodnocení

0x

Jaký je rozdíl mezi Židem a Santa Clausem?

Santa vstupuje komínem a vychází dveřmi.

________

Proč v Brně zrušili šalinu 3? Protože měla politicky nekorektní trasu ze Židenic přes Tábor do Komína.

PS: Rád bych případné politicky korektní pošuky upozornil, že tyto vtipy jsou volně přístupné na internetu. Dokonce je prezentují sami Židé.

Potrebuji vtip do tanecnich
re4zon
Proc je nejhorsi byt zid a zaroven cernoch? Musis v peci sedet vzadu..
ben®
Nějak tam není to požadované tancování, že?
kub
hodnocení

Já potřebuji o tanecnich
halamus

Už jsi dostal odkaz, kde je několik desítek vtipů o tanečních, je to snad málo?

liska5
hodnocení

0x

Já Ti napíšu svoji humornou příhodu, nebo spíš trapas z tanečních:

Tančili jsme hned v první lekci mazurku, kde jsou dva úkroky vlevo dva vpravo, tanečníci se na sebe podívají, kluk se představí, pak dva úkroky a představí se partnerka... a kluk se posune dál..A tak ke mne došel postupně i náš mladý fešný taneční mistr. Představil se Polychronis Jalamudis. Svitlo mi, že si dělá srandu, tak jsem mu to vrátila taky z oblasti chemie s lehce komediálním úklonem: Těší mne, Kyselina Sírová...Až pak jsem se dozvěděla, že ten náš učitel tance je řeckého původu.*sok*... Ale vzal to s humorem, a ještě tím bavil po skončení ostatní.*smich*

kub
hodnocení

Prosím je to nalehave

My měli v tanečních holky dvojčata.Nikdy jsem nevěděl, které z těch dvou jsem šlápl na nohu

nov
hodnocení

0x

Přemýšlím o smyslu této otázky. K čemu je dobré sypat z rukávu vtipy o tancování v tanečních? Spíš byste se měl předvést před rodiči co jste se v tanečním kurzu naučil. K tanečním samozřejmě patří i výuka společenského chování a etikety. Nebo je to snad požadavek tanečního mistra (znát co nejvíce vtipů o tanci)?

liska5

To asi dostali za úkol. Náš mladej zase navlékal korálky pro slečny. Za nás to nebylo. Prostě inovace.*nevi**bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]