Nejste přihlášen/a.
chci se zeptat proč a jakym pravem JIRBAR tak drze a afektovane odpovídá , myslim si ze lide berou poradnu vazne, a jestli nejaky ubožák svojí odpovedí jen ublizuje neměl by mít právo v poradne vystupovat , neni to poprve kdyz jeho urazliva primitivni odpoved přisla na prosbu.
ano jeho odpoved na otazku co s dećerou ktera krade, otazka ze soboty , pak odpoved na otazku co s exekuci od p. diana dani, jeho odpovedi jsou urazlive nema to nic společne s pomoci ale s urazkami
To myslíte vážně, že tady to berou vážně?
A to už jsem si myslel, že budu strkat údy do úlu, abych vyhověl uživatelce "dada25".
A pokud Vám jde o kradení té 16. leté dcery (nevím kdo to psal) tak nehledejte vinu u ní, ale u rodičů.
Děti děsně rády všechno okoukají.
Nebo snad jste vážená kartářka, která tomu nesmyslu věří?
ved rikam ste debil neschopny pomoci jen urazet nemite nic jen davate rady ako prave nektery ve vlade tam se hodite ...nac pro boha odpovidate lidem ktery potrebujou pomoci kdyz je jen urzite, ved jste prazdny ubohy chudak ktery sam by potreboval pomoci a lecite se tzv. pomoci lidem ...vasimi urazky , drzosti vim ze vsude existuje nejaky ubohy element a tady jste to vy... JIRBAR JEBAR
Slečno, mladá paní, babičko. Zkuste zkrotit své emoce. Já taky nikoho NEJEBU.
doplněno 11.07.10 13:50:A teď koukám, že ta dcera asi patřila k Vám. Co takhle radši položit otázku.
Poraď te co jsme udělali špatně že dcera krade?
Bylo by to víc na místě.
ne vy tady nemate co delat ubozaku a me emoce nechte na pokoji je to jen odpoved na vasi nekonecnou drzost mladiku, pane starče
No Vy nedáte pokoj. Zkuste si po sobě přečíst své "výlevy".
Nezasvěcený si řekne, to jsou reakce hysterického cholerika. A Vy myslíte, že dcera vyrůstala v klidném rodinném prostředí. Není náhodou chyba tam.
Nerad bych se tady za 2 roky dočetl dotazu. "Co máme dělat dcera nás bere klackem po hlavě"
A tím končím.
doplněno 11.07.10 14:18:Ještě snad, aby kořen problému nebyl v tom, že dcera krade doma.
Osobně mám smysl pro sarkasmus a ironii, ale opravdu sem chodí lidé si pro radu a ne si přečíst co dělají špatně. Pokud máte Jirbare potřebu byt sarkastický, přidejte alespon i radu... takhle to oprvadu nevypadá nijak dobře. A pokud radu nemáte, tak raději nereagujte...Můžete mít pravdu v tom, že rodiče asi něco zvrtali, ale to není rada, to je jen konstatování. To není rada to je jen spam...a to je myslím i proti pravidlům.
K otázce: "Jak může Jirbar, tak drze odpovídat?" - Vždyť děláte totéž a ještě mu říkáte, že je debil. Chcete podruhém něco, co sama neděláte. Tak to vidím já. PT /stařenka/
Findrová...nevšiml jsem si,že by Vás jirbar nekde urážel,jako Vy jeho!Takže zde nevypouštějte sr.ačky na jeho hlavu,ale v klidu si je spolkněte!Pokud se Vám zde nelíbí cokoli,nikdo Vás nenutí sem lézt!MIMOCHODEM, Váš způsob vyjadřováními velmi připomíná Husáka,ten také hovořil ČESKOSLOVENSKY! =ani ryba , ani rak.
Vážená paní! Poradny se účastní hodně lidí. Někteří radí dobře, jiní třeba méně, někdo má smírný projev, někdo trošku sarkastický. Liší se to věkem, prožitými dobrými i špatnými zkušenostmi, ale i povahou člověka, který sem píše a snaží se ostatním poradit. Nechtějte ovšem, aby admin učil uživatele, jakým způsobem mají komunikovat a prováděl cenzuru. Jsou pouze zakázány např. : Z3 - psát vulgárně a slovně napadat uživatele. Na odpovědi, které vám nepomohou a nebo se nelíbí, tak nereagujte. Naopak ty, které vám pomohou můžete "odměnit" bodíky. Ale i když třeba momentálně máte starosti s dcerou, není dobře někoho z poradny vyřazovat a nakonec ho i urážet. Je nás tu hodně, které se vám budou snažit pomoci, o problému si s vámi popovídají - už i to někdy pomůže - s trápením se anonymně vypovídat. Nezlobte se na mne, ale musela jsem na váš příspěvek reagovat. To bychom se namísto toho, někomu pomáhat - zbytečně hádali a navzájem uráželi. Respektujme se navzájem a tolerujme se, pokud to je v rámci pravidel poradny. Díky a přeji všem krásný zbytek víkendu! Sluníčko už raději nevkládám. :D Ale podanou ruku .
Liduško, vy jste to řekla nádherně Já vás obdivuji, jak dokážete odpovědět v jakékoliv rozepři, podpořit nešťastné, pochválit šikovné, poradit tazatelům. Jste úžasná žena.
Ale Mařenko, já nemám ráda hádky a celý život jsem se snažila dávat lidi dohromady. Ne vždy se mi to dařilo, někdy se to i obrátilo nakonec proti mně, ale i tak jsem nedala pokoj! :D A chci, aby i tady to byla na jedné straně práce (někdy i náročná na přemýšlení a ověřování) a na druhé straně zábava, poučení a někdy i přátelství - jako odměna pro nás.
poradna není o jenom člověku, ale o celém kolektivu. Každý si tu buduje svoji pověst a je jeho vizitkou. Já zakročím, když to bude přehánět a poškozovat dobré jméno ostatních. Tak jako všude (a i se to v minulosti stalo) vznikají různé "alergie" na jednotlivé jedince, v tom případě doporučuji jejich odpovědi vynechávat a číst ty ostatní. Aneb rozumnější ustoupí
- stanovisko mé je jasné JIRBAR se pokusil jen někomu poškádlit ego - a ono se to ujalo, no bože - nemyslím si že je to taková tragedie, že to zasluhuje toliko příspěvků a jedu, a ono se najde několikero rádoby mravokárců a pomazaných...lidi neblbněte...rakety nalevo, rakety napravo, hospodářství v prd...a děláte tady sněm čarodejnic jako v Losinách
doplněno 11.07.10 23:23:a toto je hluboce pravdivé, pokud se nad tím jen trochu zamyslíte...
Co se v mládí naučí, v stáří jako když najde. Důležité je, aby měla ambice se dostat nejlépe až do parlamentu."
bylo by dobré zamyslet se nad tím zda holčička není jen spratek, kterému bylo dovoleno vše a nyní vyhlásila totální válku majetku bohatství a pachtění se za ekonomickým výsledkem, inu mládi je někdy revoluční...pokud se chytla té správné partičky a jede ve fetu tak vás přesvědčí, že život není jen ekonomická prosperita - zřejmě to v hlavičce nemá srovnané, a nyní v letech se to už asi zlomit nedá - asi se někde stala chyba, nebo je to v genech a objevují se předci ...
Vážená paní "Findrová", původně jsem se této debaty vůbec nechtěl zúčastnit, ale čím dál tím víc se mi chce vyjádřit svůj názor:
Pan Jabraka je odborník, kterého uznávám a vážím si ho i přesto, že s jeho odbornými radami občas nesouhlasím. Stejně tak je pravda, že ve svých odpovědích občas používá ironické až sarkastické vyjadřování, ovšem v rámci slušnosti a bez sprostých a urážlivých slov a vyjádření!
Pokud jste se sama na něj za toto vyjádření s prominutím nas*ala a nadáváte mu do debilů a ubožáků, je to pro mne známka toho, že se trefil do černého, do Vašeho černého a špatného svědomí, že jste pro svoji dceru neudělala vše tak jak mělo být. Nyní jste žádala o radu, pan Jirbar bohužel neporadil (tady už je teď každá rada drahá), ale snažil se Vám naznačit, abyste začala chybu hledat u sebe, abyste začala přemýšlet nad tím, co jste sama ve výchově udělala špatně.
Samozřejmě přeji Vám i dceři, aby se problém vyřešil ke vší spokojenosti, četla jste zde i v původním dotazu spoustu tipů a rad jak se zachovat, takže máte z čeho vybírat, tak přeji hezký den...
Chyby v diakritice a interpunkci ve Vašich příspěvcích raději nechám bez komentáře...
doplněno 12.07.10 00:51:Myslel jsem samozřejmě pana Jirbara (ne pana Jabraku jak jsem jednou omylem uvedl), ale to byl pouze můj omyl, za vším ostatním si stojím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.