Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Noty písně od Matušky

Od: magdon® odpovědí: 7 změna:

Potřeboval bych někde najít noty pro zpěv (nikoliv akordy, těch je všude plno) k téhle nepříliš známé písničce. Stačí mi i jen pár taktů, může to být i "demoobrázek". Kde hledat *zmateny*?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

0x

Hledal bych ve zpěvnících. Blbý bývá to, že většinou se jedná o placené služby...Pak jen dle sluchu a pak si musíš zvolit i tóninu v které to chceš zpívat..

hodnocení

Nechci to zpívat, chci si z toho udělat vyzvánění do mobilu. Hudební sluch jakž-takž mám, ale napsat noty podle zpěvu nedokážu. Ve starém mobilu jsem to už měl, ale nepodařilo se mi to přetáhnout do nového.

sasa*

A CO TO STÁHNOUT V MP3? Proč to budeš mít v notách? A v jaké tónině? Stále stejné otázky- prosím vymáčkni se

co s tím chceš...

hodnocení

Co chci? Je to prosté. Sehnat notový zápis několika prvních taktů abych si podle těch not vytvořil vlastní vyzváněcí melodii, nejlépe ve formátu "mid". Nemám zájem o hotovou profesionální nahrávku, ani formát "MP3".

Co je na tom k nepochopení?

sasa*

Co je na tom k nepochopení? No to, že vymýšlíš vymyšlené...! A Hlavně jsi nikomu neřek v jaké to chceš tónině!

mraf
hodnocení

0x

Píseň č. 24, nalistovat

notovna.cz/...

Písnička je to pěkná:

hodnocení

Zřejmě jste mojí otázku nepochopil.

Potřbuji noty na pár prvních taktů písničky v jakémkoliv provedení (třeba i jako mizerný demo obrázek). Nehodlám to použít ke komerčním účelům a kupovat kvůli tomu celé album nechci. U celé řady písniček to není problém najít, ale u téhle se mi to nedaří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]