Nejste přihlášen/a.
Dnes v noci se mi zdál divný sen. Na mém dvorku na lavičce, seděl Putin. Sledoval pobíhající slepice. Ptal se mě, jak se mám. Já jsem řekla, že dobře. A to už jsem se hrůzou probudila.
Nikdy se mi nic tak divného nezdálo a ještě k tomu o Putinovi. Co to znamená, takový divný sen?
A protože hladomor nebyl jen na Ukrajinské části SSSR, ale i v jiných částech SSSR tak nebyl uznán za genocidu...
Asi nechtej priznat,ze nas Francie a Britanie darovali hitlerovi . proto se snazi tyhle veci hodit na nas,jak pises. USA se nas taky prakticky nezastaly a Hitlerovi prodavali vojenskou techniku,kerosin... Vsichni tihle maji na triku smrt 350 000 ceskoslovenskych obcanu v dobe nacizmu.
A ted otazka po kom to odskodneni chtit z dob komunismu? Vzdyt i ten Stalin byl Gruzinec,v SSSR byly na pozicich funkcionaru Litevci, Lotysi, a mnoho jinych narodnosti
Naše stará sousedka svolávala slepice Puta puta puť, puť, puť....Tam bude něco archetypálního
Put + in /auf deutsch/. A je to vysvětlené.
A čí je to syn? Putin... Půta mělo snad být staré slovanské ženské jméno. Možná s tím italským významem souvisí. Národy se stěhovaly...
Putin že vypadá dobře? Podívejte se na jeho fotky před cca 5 roky, za tu dobu se úplně změnil, je odulý a vůbec si už není podobný. Zelenský je stále Zelenský, akorát mu přibyly vrásky a má občas pytle pod očima, a musím dodat, že se mu nedivím, tu jeho zodpovědnost si nikdo z nás vůbec neumí představit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.