Nejste přihlášen/a.
Dnes v noci se mi zdál divný sen. Na mém dvorku na lavičce, seděl Putin. Sledoval pobíhající slepice. Ptal se mě, jak se mám. Já jsem řekla, že dobře. A to už jsem se hrůzou probudila.
Nikdy se mi nic tak divného nezdálo a ještě k tomu o Putinovi. Co to znamená, takový divný sen?
6x
Podle ukrajinské knihy snů
Kráva viděná ve snu je nevlídné znamení. Sní o ztrátě svobody nebo o machinacích nepřátel. Také v ukrajinské knize snů kráva symbolizuje čarodějnici. Vidět krávu ve snu - k nemoci a jiným katastrofám.
Mas vtipny komentar
Tak hlavne jak se bratrickoval Putin s prezidentem Bushem, jezdili spolu na ranči...
Ale povez kamarade, je v te tebou uvadene ukrajinske knize snu i nejaky zazrak ve smyslu "omluva Ukrajiny Cechum, Polakum a Zidum za masakry nevinnych civilistu(civilistů!) za 2.Svetove valky"? Vyrezavani organu zaživa atd...
Dost me mrzi,ze takova omluva neni. Holt nekde muze byt upalovani civilistu,zen a deti zaziva tolerovano a dnes staveny pomniky vudcum techto band.
expres.cz/...
A protože hladomor nebyl jen na Ukrajinské části SSSR, ale i v jiných částech SSSR tak nebyl uznán za genocidu...
No, můžu s tebou souhlasit, ale proč teda Ukrajinci (ne Němci) zaživa rozřezávali civilisty Poláky, Čechy, Židy, desetitisíce mrtvých civilistů? Oni za ten hladomor nemohli. Nemohli za to, že nějaký podělaný pohlavar něco provedl. Někdo by ti vyhladověl třetinu rodiny a ty půjdeš a budeš nožem párat ženským za živa břicha? Jak to dělali Polkám, upalovali zaživa Čechy, Židy...Precti si nejdříve co píšeš.
Měli si to vyřídit s Kaganovičem(člen ukrajinské komunistické strany) a dalšími politruky a ne zaživa mučit civilisty.
Z Ukrajiny žádná oficiální omluva po těch desítkách let. To je to co nejen mně vadí.
To nemá spolecnyho s proruskou propagandou, protože Poláci omluvu za ukrajinské mučení polských civilistů chtějí dodnes. Ale mají smůlu, Ukrajinci jim na to kašlou a naopak,jmenují ulice po svých nacistech. Poláci nejsou proruský.
Ty bys nečekal omluvu, kdyby ti někdo bestiálně umučil dědu s babičkou? A kdyby se odmítal omluvit?
Asi nechtej priznat,ze nas Francie a Britanie darovali hitlerovi . proto se snazi tyhle veci hodit na nas,jak pises. USA se nas taky prakticky nezastaly a Hitlerovi prodavali vojenskou techniku,kerosin... Vsichni tihle maji na triku smrt 350 000 ceskoslovenskych obcanu v dobe nacizmu.
A ted otazka po kom to odskodneni chtit z dob komunismu? Vzdyt i ten Stalin byl Gruzinec,v SSSR byly na pozicich funkcionaru Litevci, Lotysi, a mnoho jinych narodnosti
4x
4x
Naše stará sousedka svolávala slepice Puta puta puť, puť, puť....Tam bude něco archetypálního![]()
Put + in /auf deutsch/. A je to vysvětlené.![]()
A čí je to syn? Putin... Půta mělo snad být staré slovanské ženské jméno. Možná s tím italským významem souvisí. Národy se stěhovaly...
Ty víš o výživě hodně. A zatímco mi teď píšeme, tak Putler možná někde chytá tigry holýma rukama nebo loví amfory a vyhrabava rukama že země spadle meteority
Putin že vypadá dobře? Podívejte se na jeho fotky před cca 5 roky, za tu dobu se úplně změnil, je odulý a vůbec si už není podobný. Zelenský je stále Zelenský, akorát mu přibyly vrásky a má občas pytle pod očima, a musím dodat, že se mu nedivím, tu jeho zodpovědnost si nikdo z nás vůbec neumí představit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.