Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracená zdravotní dokumentace

Od: jiskra® odpovědí: 11 změna:

Krásný den všem.Chtěla bych poprosit o názor či radu. Minulý týden jsem byla u svého praktického lékaře,ke kterému chodím už 35 let. Nebyla jsem u něj 2 roky. Doktor má novou sestřičku,která mi s klidem sdělila,že ztratili celou mojí kartu,ale že to nevadí,protože má doktor vše v počítači. Čím víc o tom přemýšlím,tím víc nevím jak se mám zachovat. Má mi být jedno,že se někde válí moje citlivé informace o zdravotním stavu? Mám věřit tomu,že doktor má opravdu všechno zanesené v počítači? Nechci být nějak hysterická,ale...Vadilo by Vám to a jak byste se zachovali? Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

0x

Nevadilo. Stalo se při povodních. PL i zubař přišli o cca 1000 karet pacošů. A co jako dál . Jestli ti to bude vadit, mmmm

tak je to blbý, ale už s tím nikdo nic neudělá...

02.10.23 09:02
hodnocení

Děkuji.

okolik

Zkuste ještě vydržet, třeba jen došlo k nedopatření a roztržitosti sestřičky, uvádíte, že je nová. Mohla fyzicky ve fofru špatně zařadit s jinou kartou a časem se najde.

Pokud jste nebyla na návštěvě 2 roky jsou krátká doba na vyřazení z evidence.

A většina lékařú má v záznamy v PC.

xxx
hodnocení

0x
Asi bych začal panikařit a Michal si předepsat prášky na uklidněný
02.10.23 14:45
hodnocení

?

To je náš Trevor,ten tu proudí 2xtydne. Nic si z něho nedělejte :)
03.10.23 05:23
hodnocení

Děkuji :)

xxx psát trochu umí, číst taky, ale evidentně to po sobě nedělá

Asi bych začal panikařit a Michal si předepsat prášky na uklidněný

=

Asi bych začal panikařit a nechal si předepsat prášky na uklidnění

Tolik kancelář pro uvádění románových příběhů na pravou míru, přínosnost rady můžete posoudit sama.

hodnocení

*smich* Díky za překlad,dobrá rada nad zlato.

Jestli sestřička vytrousila kartu cestou do cukrárny nebo na poštu, je naděje, že ji někdo najde a odevzdá.

hodnocení

Děkuji,ale nemyslím si,že by si sestřička nosila práci domů. V dnešní době už vůbec.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]