Nejste přihlášen/a.
Krásný den všem.Chtěla bych poprosit o názor či radu. Minulý týden jsem byla u svého praktického lékaře,ke kterému chodím už 35 let. Nebyla jsem u něj 2 roky. Doktor má novou sestřičku,která mi s klidem sdělila,že ztratili celou mojí kartu,ale že to nevadí,protože má doktor vše v počítači. Čím víc o tom přemýšlím,tím víc nevím jak se mám zachovat. Má mi být jedno,že se někde válí moje citlivé informace o zdravotním stavu? Mám věřit tomu,že doktor má opravdu všechno zanesené v počítači? Nechci být nějak hysterická,ale...Vadilo by Vám to a jak byste se zachovali? Děkuji.
Nevadilo. Stalo se při povodních. PL i zubař přišli o cca 1000 karet pacošů. A co jako dál . Jestli ti to bude vadit, mmmm
tak je to blbý, ale už s tím nikdo nic neudělá...
xxx psát trochu umí, číst taky, ale evidentně to po sobě nedělá
Asi bych začal panikařit a Michal si předepsat prášky na uklidněný
=
Asi bych začal panikařit a nechal si předepsat prášky na uklidnění
Tolik kancelář pro uvádění románových příběhů na pravou míru, přínosnost rady můžete posoudit sama.
Jestli sestřička vytrousila kartu cestou do cukrárny nebo na poštu, je naděje, že ji někdo najde a odevzdá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.