Ahoj, jsem kluk, je mi 23 let a už pár let přemýšlím nad tím, že bych si nechal upravit nos. Pořád to ale oddaluju, bojím se, aby to nedopadlo špatně. Hlavně rodina mě od toho velmi odrazuje a říká mi, že jsem padlý má hlavu, že mám normální nos. Jenže já ho nesnáším a chtěl bych ho mít takový jemnější - přijde mi moc mohutný. Jaký mám podle vašeho názoru nos? Měl bych jít na operaci?
Neriskujte! Nos je normálka! Připadá mi dokonce pěknej. Vám by neslušel knoflík.
Zažila jsem holku, které kvůli dýchání jenom upravili chirurgicky nosní přepážku a i tak to na ní bylo znát.Ten střed nosu byl o něco tlustší. Říkala sama, že si na sebe pořád nedokáže zvyknout, přitom šlo o milimetry.
Objektivně vzato není na vašem nose nic divného, ale pokud ho opravdu, jak říkáte "nesnášíte" půjde o psychický problém řešitelný neinvazivně s pomocí psychologa. O plastice bych uvažoval až v případě, že toto nepomůže.
Nos úplně odřezat.Pak přijdou na řadu uši, víčka... Je blbost nechat do sebe řezat když to není nezbytně nutné .Problém je v hlavě, zkus to vzít tak, že jak to je je to nejlepší...
Spíš bych si nechal spravit bradu, takhle za padla brada svědčí o špatný genech… Ps: co se týče toho, že tě někdo odrazuje, no tak věř, že nikdo než rodina tě v životě odrazovat nebude, rodina je vždycky brzdou až ti bude 21 let, tak budeš mít dost rozumu na to, aby ses rozhodoval sám, Ale to už ti bylo zdá se. tak kde jsi se zpozdil? Ne vážně, rodina tě bude vždycky odrazovat. každopádně řešit vzhled mi přijde dost povrchní, napadlo tě něco jiného třeba řešit co máš v hlavě, nebo si přečíst bohatého tatu, chudeho tatu? A máš vůbec tatu, nebo si z neúplné rodiny
liska5
Původně jsem taky napsala, ať si dá zvětšit tu lehce ubíhající bradu. Ta že dává vyniknout jinak normálnímu nosu...Pak jsem to smázla, aby neměl ještě větší depku, když se tak moc pozoruje. Řešení stejně najde až po konzultaci s těmi, co úpravy provádějí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.