Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na nos

Od: matej odpovědí: 17 změna:
Ahoj, jsem kluk, je mi 23 let a už pár let přemýšlím nad tím, že bych si nechal upravit nos. Pořád to ale oddaluju, bojím se, aby to nedopadlo špatně. Hlavně rodina mě od toho velmi odrazuje a říká mi, že jsem padlý má hlavu, že mám normální nos. Jenže já ho nesnáším a chtěl bych ho mít takový jemnější - přijde mi moc mohutný. Jaký mám podle vašeho názoru nos? Měl bych jít na operaci?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Normální,

NE.

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, já bych na tu operaci šel - nechal bych si udělat druhou nosní dírku, protože dle fotky máte jen jednu. Zdravím!
liska5

To by vypadal jak od Picasse...:-D

pb®
hodnocení

3x
Máte problém a sice ne v nosu, ale v hlavě. Nos je s tom zcela nevinně, úpravu nepotřebuje a vzhled nenarušuje.

liska5
hodnocení

3x

Neriskujte! Nos je normálka! Připadá mi dokonce pěknej. Vám by neslušel knoflík.

Zažila jsem holku, které kvůli dýchání jenom upravili chirurgicky nosní přepážku a i tak to na ní bylo znát.Ten střed nosu byl o něco tlustší. Říkala sama, že si na sebe pořád nedokáže zvyknout, přitom šlo o milimetry.

ltz
hodnocení

2x
Nejvíce vás zná vaše rodina a ta říká, že nos je normální. Dle fota má pravdu. Operace by byla zbytečná.

jk2021
hodnocení

2x

Objektivně vzato není na vašem nose nic divného, ale pokud ho opravdu, jak říkáte "nesnášíte" půjde o psychický problém řešitelný neinvazivně s pomocí psychologa. O plastice bych uvažoval až v případě, že toto nepomůže.

matej
01.10.23 21:34
hodnocení

Názor na nos

Za mě - nos máte krásný. Kdybyste viděl moji skobu! a to jsem s ní hrdě prožila skoro 65 let, dvakrát jsem se vdala a doteď mi nevadí. Je to v hlavě.

05.10.23 16:17
Názor na nos #2
liska5

*sok* Takže stejný intelektuálský nos!

@liska5 teď se i červenám - prostě stejný frňák, ale já jsem s ním celoživotně v pohodě

hodnocení

0x

Nos úplně odřezat.Pak přijdou na řadu uši, víčka... Je blbost nechat do sebe řezat když to není nezbytně nutné .Problém je v hlavě, zkus to vzít tak, že jak to je je to nejlepší...

xxx
hodnocení

0x
Spíš bych si nechal spravit bradu, takhle za padla brada svědčí o špatný genech…
Ps: co se týče toho, že tě někdo odrazuje, no tak věř, že nikdo než rodina tě v životě odrazovat nebude, rodina je vždycky brzdou ;) až ti bude 21 let, tak budeš mít dost rozumu na to, aby ses rozhodoval sám, Ale to už ti bylo zdá se. tak kde jsi se zpozdil?
Ne vážně, rodina tě bude vždycky odrazovat. každopádně řešit vzhled mi přijde dost povrchní, napadlo tě něco jiného třeba řešit co máš v hlavě, nebo si přečíst bohatého tatu, chudeho tatu? A máš vůbec tatu, nebo si z neúplné rodiny
liska5

Původně jsem taky napsala, ať si dá zvětšit tu lehce ubíhající bradu. Ta že dává vyniknout jinak normálnímu nosu...Pak jsem to smázla, aby neměl ještě větší depku, když se tak moc pozoruje. Řešení stejně najde až po konzultaci s těmi, co úpravy provádějí.

Xxx.. Až mu bude 21? Píše, že je mu 23!
liska5

Ale kluk má takové pubertální starosti, což xxx zmátlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]